Voor de goede Orde..
Facebook staat open voor argumenten mits gemotiveerd dat het echt zo is wat ik zeg. Men biedt excuses aan en stelt mij in het gelijk????

Nu de rest van Nederland nog overtuigen van het kwaad waaraan ik en de The Irish Times refereren. ONRECHT -INJUSTICE- gesproken door een gewetenloos sadistisch (en nog erger) Deep State pedophile network in the Netherlands en hun elkaar bevoordelende “vrienden”, zijnde getuigen en dus medeplichtigen.

Een elite-& bestuurlijke witteboordenmaffia die ten grondslag ligt aan ONRECHT SPREKEN binnen Jeugd- en Familierecht, aan onvoorstelbaar martelen en doelbewust scheiden van ouders en kinderen om aan hen en hun trauma te kunnen verdienen. Naast disrespect voor moeders om Nederland als “safe haven’ voor hun pedofielenvrienden te kunnen behouden.

Met jeugdzorg werd hun prooi gekocht. Onder andere in Korea, Cuba en Polen.
Hun prooi werd uit huis geplaatst; gewoon hier in Nederland.
Hun prooi werd met hormonen gevoerd. Onder andere in Zeist.
Hun prooi werd gebaard en direct van hun moeders gescheiden. Onder andere in Breda bij Moederheil. En in Tilburg bij Kompaan.
Hun prooi kwam uit asielzoekerscentra.
Verkracht, gemarteld, vermoord.

De details van wat deze kinderen gebeurde maakt mij Enemy of State. So be it. Als betrokken beesten mij als moeder hadden was sadisme niet aangeleerd.
En hadden jullie mij en daarmee mijn kids niet in het absurde vier jaar lang benadeeld! www.trudiverstegen.nl

#Facebook: hier kom ik nog uitgebreid op terug. Als jullie input wensen: ik maak graag een zesde tape met alle bewijslast. Alles mogen jullie wereldwijd publiceren en voor onderzoek beschikbaar stellen.

https://www.facebook.com/1233673448/posts/10217051960471203/?d=n

Dank, Facebook/Google. Mijn stem namens duizenden moeders en kinderen alsnog te mogen uiten! Onze stemmen gaan kinderlevens redden!????

???? AJB HELP! EN DONEER RECHTSTREEKS:

CHILDRENS DEFENSE FORCE

TRUDI VERSTEGEN

NL59 KNAB 025 883 5486

Door

Geef een antwoord