Publicaties, onderzoek en openbare aanklachten Hoge Raad van de Kinderen

16 januari 2021

🚩

Vincent Zegel:

MENSENRECHTEN UIT DE GRATIE DOOR NAZI MK ULTRA MANIPULATIES

Eagle = Left wing & right wing (linkse politici, rechtse politici) one theatre MK ULTRA. Eagle= Trump = Rutte = EU = Royals = FAKE = VRIJMETSELAARSTHEATER 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤘🤟🖖(Satans hands) 🤥🤥🤥 LIARS. All of them!

U weet toch wel dat de Nazi’s de aandacht voor de mensenrechten decennialang, met opzet, extreem laag wisten te houden met behulp van hun geënsceneerde shock events ?

1. De mensenrechten kwamen in het nieuws niet om het leven in de wijken en tussen mensen onderling, te verbeteren, maar vooral in combinatie met de extreme ellende van politieke dissidenten over de hele wereld. Dan zullen de mensenrechten wel niet voor mij zijn, dachten veel mensen.

2. De mensenrechten kwamen in het nieuws niet om meer begrip tussen de mensen onderling te verbeteren, maar vooral in combinatie met extreme beeldvorming over hoe mensen met een andere leefwijze en seksuele oriëntatie (vermeend) zouden leven. Shock event: Gay Pride. Dan zullen de mensenrechten wel niet voor mij zijn, dachten veel mensen.

3. De mensenrechten kwamen in het nieuws niet om meer aandacht en menselijkheid in de bejegening van de mensen door het ambtelijke apparaat maar doordat de ambtenaren alleen voor zichzelf de mensenrechten inroepen, om in hun functie nergens voor aansprakelijk te kunnen worden gesteld en voor de mensen resulteert dit in negatie, doodzwijgen, treiterij, inkomensderving en reputatie beschadiging door het ambtelijke apparaat, ook wel bekend onder de naam “gaslighting”. Dan zullen de mensenrechten wel niet voor mij zijn, dachten veel mensen.

4. De dood en verloren op zee presumptie is niets anders dan professionele gaslighting welke wordt gedoceerd op de internationale INSEAD (In Sea Dead) business schools. Vandaar al het professionele ons kent ons leedvermaak binnen de bedrijfsculturen. Dan zullen de mensenrechten wel niet voor mij zijn, dachten veel mensen.

GASLIGHTING HALT EN CORRECT
Het Diplomatieke Paspoort waarin de mensenrechten door de Enige Erfgenaam, letterlijk, individueel gedragen wordt, herstelt de oorspronkelijke bedoeling van de klassieke mensenrechten.

#activeer_de_afwikkeling_van_de_individuele_geboorte_trust_nalatenschap


16 januari 2021

Diplomatiek Paspoort CQV – Hoge Raad van de Kinderen
Vincent Zegel:

🚩

DIPLOMATIEK PASPOORT

1. Wat zijn de rapen gaar hè.

2. De regeringen vallen.

3. Nationaliteiten zijn corporaties geworden.

4. Er wordt alsnog een VacciNazi Vierde Rijk over de mensen uitgerold. In front of our eyes !

5. Alle noodtoestanden zijn bedrijfsmatig
en de mensen maar denken dat het volksvertegenwoordigende landsregeringen zijn.

6. ‘De verkrachting van Europa’, heet dit.

7. Alle mensenrechten worden geschonden door de instituties die oorspronkelijk waren bedoeld om de mensenrechten te verdedigen en de vaccinatie industrie in het hok te houden waar de Neurenberg Tribunalen hen had geplaatst.

8. Maar de VacciNazis zijn tijdens de jaren dat de mensen dachten dat de oorlog voorbij was, op volle oorlogssterkte verder gegaan dan ooit!

9. Het Vaticaan plaatste door het Vaticaan opgeleide beulen in de EU, WEF, WHO, het SDG.

10. Hun beulen (punishers) dragen de gezichtsbedekking van wetteloosheid.

11. De Jezuieten hebben alle royalty vervangen door Nazi’s en Nazi’s bekleden alle hoge functies binnen de wereldgemeenschap van de voormalige landsregeringen, bedrijven, popmuziek industrie, film industrie, medische, juridische en wetenschappelijke wereld.

12. Het is eindelijk zover! Het Vierde Rijk ultra stiekem op pantoffels ingevoerd. Met EMF straling, MK Ultra, bedrijfs Ultra Vires, radiogolven en media beïnvloeding, gemanipuleerd voedsel en dodelijke medicijnen. Welkom in de Torture State!

13. Als er geen triljoenen rente op rente geboorte trust nalatenschappen ronddreven op de beurs, zou niemand een poot uitsteken naar werelddominantie.

14. Maar ze zijn er. De afwikkeling nog niet geactiveerd. Dat lokt een Armada aan piraten dichterbij. Tot achter uw voordeur en tot in uw aderen.

15. Hou je bek. Dat vat in het kort samen wat de piraten van u verwachten.

16. Dan zijn er nu documenten die de afwikkeling van de individuele geboorte trust nalatenschap activeren.

17. Er is een Diplomatiek Paspoort gebaseerd op de klassieke mensenrechten, om de track en trace codes van uw verzonden erfrechtelijke documenten te noteren en om u aanvullend als Enige Erfgenaam te identificeren en niet alleen als ten dode opgeschreven burger met een adres.

18. Alle bestanden zijn vrij beschikbaar. U mag deze zelf bij een drukker laten uitvoeren en u bent daarvoor aan Bureau Vincent Zegel geen cent vergoeding verschuldigd ! U mag het paspoort in uw eigen netwerk verspreiden en u bent geen cent vergoeding aan Bureau Vincent Zegel verschuldigd.

19. En wat schetst onze verbazing? De mensen die dit allemaal mogelijk maken, en die dag en nacht voor u klaar staan, worden in een kwaad daglicht gesteld en zwaar UITGEKAFFERD.

20. U moet ons maar niet kwalijk nemen dat wij uw door en door verrotte gedrag, niet belonen met goudgerande kopjes thee en verfijnde patisserie.

21. Er zijn mensen die puissant rijk zijn geworden, door andere mensen parket te laten leggen en vervolgens kregen deze hardwerkende mensen hun rekeningen niet betaald omdat dit minderwaardige soort van een opdrachtgever, de makers uitkafferde vanwege een hun onwelgevallig knoestje in het hout van een parket vloerdeeltje. Dan mocht de opdrachtnemer naar de rechter.

22. Die circulaire economie van andere mensen vervloeken om er zelf beter van te worden hebben we nu als wereldregering.

23. Gaat u fijn zelf met een drukker uw erfrechtelijke documenten en het Diplomatieke Paspoort regelen.

24. En als u er de voorkeur aan geeft om Bureau Vincent Zegel uw Diplomatieke Paspoort voor u met de drukker te laten regelen, dan vergoedt u gewoon het Bureau voor de door het Bureau bestede tijd en moeite welke hieraan verbonden zijn. Wij zijn niet uw slaaf!

25. De Enige Erfgenamen die zich de inhoud van de erfrechtelijke documenten eigen hebben gemaakt, hebben hun eigen CQV LLC zending en zijn er het hoofd van en zijn in staat om de inhoud van de documenten ook daadwerkelijk zelfstandig toe te passen. Fijne mensen zijn dat. Echte verdedigers van de mensenrechten. Ze werken niet alleen voor zichzelf maar voor het leven op aarde. Zo is het leven op aarde bedoeld.

#activeer_de_afwikkeling_van_de_individuele_geboorte_trust_nalatenschap

Hoge Raad van de Kinderen

Hoge Raad van de Kinderen


15 januari:

FLITSHANDEL?
KINDERHANDEL!🤬
Van ook intelligente -de DEEP STATE MAFFIA in helicopterview kennende- mama Peggy van Oosten: 

NOS geeft ook verslag dat de kabinetten wel gewoon blijven samenwerken, maar er wordt toegegeven dat “jeugdzorg” en hele toeslagenaffaire ONRECHTMATIG en frauduleus “selectief” werd toegepast.
HOE kon dit gebeuren?
Doordat Rutte zn handtekening zette voor de “vrijheid” onder een HANDELSAKKOORD met google.
De officiële geboorteregisters van de gehele originele NL bevolking lagen oorspronkelijk in de kluizen van de RABObank (voormalige Raffeisenbank en Boerenleenbank) te Rijnsburg.
Na de fusie met gemeente Katwijk en Valkenburg werden de Geboorteregisters in de kluizen van Gemeente Katwijk bewaard, welke ze later verplaatste naar Gemeente Leiden.
Rutte verkocht dus in weze gehele NL bevolking en kreeg er een serverpark van google bij Groningen ter grootte van ca 70 voetbalvelden voor terug.. Die vervolgens iedereen leegzoog en niet eens belasting betaald in Nederland, maar de winsten en kinderen en vrouwen “verdwijnen” naar het buitenland.
Op die 70 voetbalvelden hadden de boeren heel wat eetbare “appjes” kunnen verbouwen ipv dat ze uitgekocht en verdreven werden van hun gronden door buitenlandse “projektontwikkelaars”.

Leiden noemde men vervolgens een “RMI” gemeente en werden de Nederlanders “verkocht” aan “kunst”handelaren via “jeugdzorg” en de Universiteit der Sociale Wetenschappen (knip- en plakafdeling van BJZ) die schitterende rapporten OVER mensen konden schrijven middel de privacy-aantastingen en terreur van BJZ en de Leidse “Sterrenwacht” die in verbinding staat met de ESA/ESTEC te Noordwijk/Katwijk.

Wouw… wat een “wonderfull World” maken de bierbrouwers en staatscircussen ervan..
En als je op basis van de rapporten van “gezinsvoogden”, valse meldingen, leugens en roddels je kind afgenomen wordt zijn er geen woorden te vinden om de schades te omschrijven. MISbruik van macht en machtsposities schijnt samen met het hoge gehalte aan corruptie het dagelijkse “normaal” te bepalen zodat de daders, pedofielen, verkrachters, massamoordenaars en zware criminelen wederom vrijgesproken worden en gedupeerden en slachtoffers als criminelen en terroristen achterna gejaagd worden. En de belastingdiensten, ambtenaren, burgemeesters, politie, deurwaarders, BANKmedewerkers en overige overheidsinstanties vinden uiteraard iet dat ze ZELF frauderen.
De politici en rechters worden immers gefinancierd en uitbetaald DOOR de grote corporations die commerciele corporate business en economie (MONEY) die de Aarde vernietigen of hun geld verdienen met mensen ZIEK maken belangrijker vinden dan Mensenrechten, Kinderrechten of de Bodem/DEZE planeet Aarde.
Welkom in Nederland. In reality they dont “care” about any people, animals of Nature. They actually only “care” about their own wallets..
Vrouwenrechten zijn hier in NL al helemaal pleitos want de “rechter” wil alleen een mooi verhaaltje horen om een nieuwe FILM te kunnen maken.

Dus Sisters & Mothers: Zorg dat we allemaal weer gezond en sterk worden!

Namasté en fijn weekend!

Aan de leugenaars Giovanni Tamo, Silke van Puijenbroek, Stefan van Ardenne. Zij die hun dikke boterham verdienen door TE LIEGEN EN TE BEDRIEGEN…en de maffia staat jullie dit toe🤬
KARMA…

Bijlage_Politiebureau_Sprang_Capelle

(Trudi’s en Peggy’s en Emily’s en Rebecca’s en duizenden van andere moeders…) Kinderen te koop met behulp van de Jeugdzorgmaffia