Blog/Dagboek

Blog in tijdsvolgorde publicatie; oud (eerder gewist op FB/Linkedin) en nieuw:

14 januari 2020:

Aan de leugenaars -ze hebben het LEF zichzelf “gezinsvoogden” te noemen…Giovanni Tamo, Silke van Puijenbroek, Stefan van Ardenne. Zij die hun dikke vette met het meest valse beleg besmeurde boterham verdienen door TE LIEGEN EN TE BEDRIEGEN.

Nikki, Mart en Madelief, DEZE bedriegers: Giovanni, Silke, Stefan wisten mij uit jullie leven. Zij LOGEN betaald om mij KAPOT TE LATEN MAKEN jullie van mijn liefde, aandacht, opvoeding en daarmee goed moederschap te onthouden.

  1. Omdat OPA boven de wet staat als vrijmetselaar en daarmee bevriend met o.a. de hoofdfiguren van het NaZi-depopulatieprogramma.
  2. Omdat Luuk Ottens klachten indiende namens mij tegen JBB (met in charge meneer Roel Van Gurp, (vriend van opa en Eerste Kamerlid naast bestuurder van Partners voor Jeugd, overkoepelend JBB) bevriende families, waaronder die van Silke en daarmee Kill Bill Gates (de man die in charge staat van het LULVERHAAL dat er teveel mensen op aarde zijn terwijl er plek genoeg is voor iedereen mits geen vervuiling DIE HIJ EN ZIJN BEVRIENDE SATANISENFAMILIES ZELF BEWERKSTELLIGEN en familie de Rijke) welke acuut vergolden dienden door mij nog verder klem te zetten in het jullie mogen opvoeden en verzorgen.
  3. Ze zijn louter geïnteresseerd in zichzelf en zijn bereid mensenrechten te schenden OFTEWEL MISDAAD TEGEN DE MENSHEID TE PLEGEN in ruil voor geld.
  4. Gerard Stoop en Wilbert Menten met hun bazen Roel van Gurp en Fred Teeven handelen in opdracht van de BIG ELEVEN (elf grootste bedrijven van NL BV -waarvoor opa werkzaam was bij AH en Rabobank).

Liegende gezinsvoogd nr 4 die mij kei-en-kei kapot dreigde te maken. En woord bij daad zette. Tot op de dag van vandaag met zijn door jullie geld betaalde Beukering. De real-life depopulatie maffiosi in beeld gebracht.
Liegende gezinsvoogd nr. 3
Giovanni Tamo - Liegende gezinsvoogd nr 2.
Liegende gezinsvoogd nr. 2 (aangetoond in klachtenprocedure eigen klachtencommissie Jeugbescherming Brabant) Giovanni Tamo

20 november 2020: