Fez (hat) – Mongol horde

Fez (hat) – Mongol horde

Fez (hoed) is een vilten hoofdtooi in de vorm van een korte cilindrische, afgeknotte hoed, meestal rood, en soms met zwarte kwast aan de bovenkant. De naam “fez” verwijst naar de Marokkaanse stad Fez, waar de kleurstof om de hoed te kleuren werd gewonnen uit karmozijnrode bessen. Ondanks de naam lijkt het oorspronkelijke productiecentrum in Tunis te zijn geweest, niet in Fez.
De moderne fez dankt veel van zijn populariteit aan het Ottomaanse tijdperk.

In Hyderabad (hoofdstad en grootste stad van de Indiase deelstaat Telangana en de jure hoofdstad van Andhra Pradesh), staat de fez bekend als de Rumi Topi, wat “Romeinse kap” betekent (op grond van het feit dat het Ottomaanse rijk wordt gezien als de opvolger staat van het Oost-Romeinse Rijk).

 

In addiction https://t.me/gweverstegen/33691
Raspberry beret (just LOOK AT THE DESIGN of Máxima’s beret with the sword on top and the “inspiration” of the she-devil who robbed my children SILKE (Khan’s) SILKROUTE https://www.trudiverstegen.nl/jeugdroofmaffia-dpg-mediahuis-nazi-familie-goirle-loonopzand-tilburg-wmo-onveiligheidsteamwaalwijk/ VAN PUIJENBROEK 😡👹 : Fez – Mongol Horde. Inspired on Maximum amount of death souls.

Shriners (rode hoed): Shriners International, formeel bekend als de Ancient Arabic Order of the Nobles of the Mystic Shrine (AAONMS), is een Amerikaanse vrijmetselaarsvereniging opgericht in 1870 en heeft haar hoofdkantoor in Tampa, Florida

Zie vorige: Hassan al-Banna, oprichter van het Moslimbroederschap, draagt een fez-hoed…

Turkish Mongol Royal satanic sex- & death Horde in a mission to eliminate feminity and humanity.

🚨PHARAOH SHOW IN WOLLUK🐍
FARAOSHOW IN WAALWIJK🐍

FEZ HOED I🏴‍☠️https://t.me/gweverstegen/33691
FEZ HOED II 🏴‍☠️https://t.me/gweverstegen/33701

Sascha Ausems, Burgemeester van Waalwijk – Pharaoh met Bolshevik Fez hoed op en pyramide Pronkwagen – windt er geen doekjes om: gewoon The Pharaoh Show in VOL ORNAAT💀🤢🇲🇳🌙👑⚧️☠️👺🤡😈👹

Op de knietjes voor de koning🤴
🤲🧎‍♂️🧎🧎‍♀️🙏
Onderdrukking en oorlogje voeren voor en door de Golden Horde https://t.me/gweverstegen/33747 : Orde van de (death- & sexcult van de giftige slang) Seraphim 🐍= Serafijnen = Salafisme = Fez hoed = Islamisering = Sharia = Slavernij = communisme = satanisme = Bolsjewisme = Pharonic – Great Human Sacrifice to Satan/Saturn
🇲🇳☠️👹🇲🇳☠️👹🇲🇳☠️👹🇲🇳☠️

🍻ALLA(H)AAAAF! 🐍🕋☪️🇮🇲

Fez hat – Mongol Golden Horde. Inspired on Maximum amount of death souls.
Nb, Shriners (rode cilindervormige hoed): Shriners International, formeel bekend als de Ancient Arabic Order of the Nobles of the Mystic Shrine (AAONMS), is de Amerikaanse vrijmetselaarsvereniging opgericht in 1870 (net als Amstel🍻🍺1870)

Zie foto: Hassan al-Banna, oprichter van het Moslimbroederschap, draagt een fez-hoed… https://archive.org/details/the-world-s-most-dangerous-mafia

 

Peci, hier gedragen door Soeharto, toenmalig president van Indonesië
Walter Millard Fleming Fleming creëerde het ritueel, het embleem en de kostuums van de shriner. Fleming werd ingewijd op 13 augustus 1870 en zij wijdden 11 mannen in op 16 juni 1871. “Vlaming” (! Weer die Belgen…rode duivels) was ook een 33° Scottish Rite Mason.
Otto van Griekenland in een Evzones-uniform.
Servische voivode Stevan Knićanin, 1849
Ottomaanse soldaat tijdens slag om Domokos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hassan al-Banna, oprichter van het Moslimbroederschap, draagt een fez-hoed…
Bosnische soldaten van de 13e Waffen-bergdivisie van de SS Handschar (1943). Hun fezzen waren aan de voorkant versierd met Hoheitszeichen (adelaar en Swastika) en de SS Totenkopf (schedel met gekruiste knekels).
https://warfarehistorynetwork.com/article/the-military-fez/
Shriners (rode hoed en zwaard : Shriners International, formeel bekend als de Ancient Arabic Order of the Nobles of the Mystic Shrine (AAONMS), is een Amerikaanse vrijmetselaarsvereniging opgericht in 1870 en heeft haar hoofdkantoor in Tampa, Florida.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TURKISH MONGOL HORDE
OPRICHTERS VAN DIT TERRORSYSTEEM.
VANUIT DZJENGIS KHAN’S BANAAN🇲🇳

Channel https://t.me/gweverstegen

Mama vs Maffia
Trudi Verstegen
Openbaar Aanklager & Openbaar Onderzoeker Children’s Defense Force