🎥 Trudi Verstegen op YouTube

 

EERSTE VIDEO 14-02-2019 toen Daniel Frankenhuis bedreigd was door de Rabo/Rotary mij niet te helpen aan een advocaat omdat hem anders handel in Tilburg en Waalwijk onthouden zou worden.. EERSTE KEER PUBLIEK. Toen al werd ik DRIE jaar lang van elk RECHT onthouden, getraineerd in het kunnen leven, wonen, verzorgen van de kinderen. Van toen -periode nov. 2018-febr 2019 is meer beeldmateriaal, ook van getuigen beschikbaar en ik kegde toen uit hoe de Jeugdzorgmaffia feitelijk werkt. De producer heeft dit materiaal aangeboden aan veel Nederlandse media. men is niet geïnteresseerd in corruptie omdat men er zelf aan meewerkt. Voor eigen gewin: moeders en kinderen naar de Filistijnen helpen….

Ik zag recent dat de producer voor controlled opposition werkzaam is. Ik weet uit angst; hij was oprecht betrokken. Zijn jurist had hem ontraden het te publiceren.