Yoeri Plate

Yoeri Plate… Louis Mathieu Frédéric Plate…
Nederlands Patriciaat
Pipo de Kloons-show gaat verder🌷😁

In Nederland’s Patriciaat, beter bekend als het ‘Blauwe boekje’, worden genealogieën opgenomen van families die de afgelopen 150 jaar (of langer) een vooraanstaande rol hebben gespeeld voor het Nederlands Koningshuis (als slavendrijvers) en waarvan de leden nog steeds op de voorgrond treden.

In referte Yoeri Plate.
https://t.me/gweverstegen/58847

Deel III

Nb. HERHALING:
🐑AMNIOTIC SAC = Baarmoeder.
Amnion (Grieks: lamsvlies) is het binnenste vruchtvlies dat de vruchtzak of vruchtblaas omhult waarin het vruchtwater en het embryo, later de foetus, zich bevinden. In de tweede week na de bevruchting begint het amnion zich te vormen. Het buitenste vruchtvlies wordt gevormd door het chorion).
= Baarmoederslijmvlies = scheppingskracht.
Lam Gods = geroofd amnion van verkrachte* echte (tevoren) maagd ingebracht in onbevlekte hermafrodiet als “maagd” Maria.
Binnen twee weken na bevruchting ontstaat amnion dat samen met de eicel geroofd wordt van een “bezwangerd”* meisje, om voorts haar eicel van de kern te ontnemen en te vervangen ☠️ voor DNA van “Queen Bee” (HERMAPHRODITE ORIGINAL HOST, zijnde heer/jonker uit 17e Eeuw – Heeren 17 (Q, 17e letter) – VOC/WIC) of hun, aan het buitenland verhandelde tulpen (🌷🌷uit Amsterdam).
Elke foetus start als een 👧🏼meisje; XX. Pas in de elfde week wordt 👧🏼XX of 👦🏼XY ontwikkeld (middels genetisch materiaal authentieke “*vader” en moeder).
Tevoren wordt de kern dus al vervangen voor Y of XY van een dode. Met goal Copycat Kloon van adel (hermaphrodite) waardoor met een XX en Y of XX en XY een artificiële triploïde Mongool XXY wordt gerepliceerd.
Man en vrouw ineen. Ongeacht geslachtskenmerken een hermaphrodite oftewel een triploïde 3x 23 strings (2x 23 strings is normaal) door cloning chromosomaal DNA “MONGOOL”.
Nb., Besef dat de ☠️🇹🇷🇲🇳🌙🏴‍☠️Ottomaanse windhandelaren – de authentieke barbaarse Akhenaz Turks Mongoolse slavenhandelaren – dit opzettelijk met het Westerse ras hebben gedaan om hun assassins, hun “mannetjes” op machtsposities te verwijven en herma-mietjes onvruchtbaar mogelijk, naast allen zo “gay” mogelijk te maken, om hen zo met “gemak”, hun eigen blanke – (EIGEN) ECHTE VROUWEN EN DOCHTERS WAARMEE ALLE ENIGE ECHTE SCHEPPINGSKRACHT- ras uit te moorden. https://t.me/gweverstegen/58459