DPG Mediahuis

Goedemorgen…
Leest u nog steeds DPG MEDIAHUIS?! 👈check ff…
Leest u nog HEIL HERMA NaZi-propaganda met volstrekt tegenovergestelde onwaarheden? Betaalt u nog voor leugens?!

Zij: Khazarian Mafia zullen u opeten. Zij zijn Pilgrims Society hermaphrodite piraten van VOC en WIC en nu iedereen aan het leegsjezen en in hun muizenval 🪤 aan het laten lopen. Met die val: media: 📰🗞️, DPG en TV 📺 en 📻….
Censuur en broodje-aap-verhalen over 150 satanische acteurs.

Zie https://t.me/gweverstegen/25353 voor de hele Film.

Fake News Mainstream betreft drie families die u dus sponsort om u de goot en dood in te jagen. Begrijpt u dat? Kijk: https://www.trudiverstegen.nl/meineed-silke-van-puijenbroek/ , deze familie https://t.me/gweverstegen/25353– “Askhenaziem Joden” ancestry feitelijk Hermaphrodite triploïde driedubbel gestoorde volbloed satanisten: The Golden horde… Khazarian Mafia…
Hermaphrodite Turkse Mongolen. https://t.me/gweverstegen/33229 Die uit zijn op de dood van ons allemaal. Allemaal. Voor vrouwen, kinderen, blanken als eerste einde verhaal.
Daarna de volledige enkelslachtige wereldpopulatie ten faveure van de HERMAPHRODITE BLACK NOBILITY KANNIBAAL… KHAN I BAÄL…
https://t.me/gweverstegen/17426 Tenzij u volbloed satanisch 🩸 hebt.

Leest u nog lekker die 🗞️?
Vindt u het wel best, uw einde verhaal? Als niet: abonneer uw dierbaren en vijanden op dit kanaal. Bevrijdt uzelf van het satanistenbewind https://t.me/gweverstegen/30682 🐷🇲🇳 gepromoot door Van Puijenbroek, de Mol en het 👑-huis inclusief dus het Journaal!

Chat https://t.me/TrudiVerstegenMamavsMafia
Kanaal https://t.me/gweverstegen