Buurmeisje Evert Drijber Hingst alias Hugo de Jonge

Buurmeisje Evert Drijber Hingst alias Hugo de Jonge

Nederland is volledig geïnfiltreerd vanwege de satanische rituelen.

Zussen tegen elkaar opzetten; dat vindt de synagoge of Satan het allermooist.. het gaat immers om exit EVE. Alle vrouwen moeten dood; daarna alle enkel slachtigen en blanke hermafrodieten.

Alles gebeurt stiekem; indirect…

Ze –black Nobility, Turk Mongol Golden Herma Horde- laten de goyim de goyim uitmoorden via het nep geld mono eye-systeem… waaraan kindermishandeling ten grondslag ligt..

Mijn zus is mee geweest naar een satanisch ritueel. Ik niet. Nu moet zij mij vermoorden.

🍊ESAU IV van IV

Dit komt weer voort uit de verborgen Slavische Veda’s; waar de schepping van de aarde en haar kosmos door God als een prachtige schepping wordt gezien, en op allerlei manieren beschermd moet worden voor duistere machten; aangezien deze krachten, sociale parasieten genoemd, hun macht om te evolueren en te creëren hebben verloren en dus de lichtcreaties willen kapen (niet vernietigen). In deze Veda’s wordt de ‘witte Hond’ (God) in de Slavische taal Dazbog genoemd.

Dit kwaad, dat we nog steeds niet echt hebben opgespoord, maar op de een of andere manier afkomstig was van Cartaghaniërs en Feniciërs, en nu financieel hun zetel in London City innamen, hebben deze ‘feiten’ tot ‘hun’ voordelen gekneed. Dat maakt het zeer verwarrend; en vraagt om een soort ‘training’ om echt buiten deze lage menselijke reacties te blijven.

Deze training heeft te maken met verzoening voor vrede en orde en voor de almachtige God.

Snappen jullie nu waarom Willem – Alexandia en Max de Hermaphrodite Egalabalus-bijen achter me aan zitten?
Het gaat allemaal om kindermishandeling (anale verkrachting tijdens satanische rituelen en het ombrengen van een kind);”… zo krijgen ze controle over hun ass assins . Begrijpt U nu waarom ze mij aan het vermoorden zijn?
Ik ben niet misbruikt/getransgenderd.
Ik heb/had ook nog veel vermogen. Dus wordt ik nu totaal onteigend.

Ik moet de Esau red nobility-agenda uitvoeren ..dat doe ik niet.. dat betekent dus dat ik (het liefst stilletjes) van de aarde moet verdwijnen..

Als ik nou geweten had van deze agenda… wat dan?

Chat https://t.me/TrudiVerstegenMamavsMafia
Channel https://t.me/gweverstegen