Onderzoekswerk

Bos en Weidegronden Galder – Moederheil – Valkenhorst – Gedwongen adopties – Uitbuikplaatsingen – Kindoffers- Satanisme –

Yvonne_van_Riemsdijk_Satanisch_ritueel_misbruik

Valsheid in geschrifte Ginneken Breda Doc 09 May 2021

VALSHEID IN GESCHRIFTE
Bos en Weidegronden in Galder

Dit stuk is mij ter hand gesteld. Door een dame die hierin jaren werk heeft
zitten. Omdat NIETS IS WAT HET LIJKT. Media wenst (ik weet journalisten MOGEN en DURVEN) hier niets mee te doen. Ze benaderde talloze media. Niemand hapte. Dus doe ik het maar weer😇. Ik wens namelijk te leven in een eerlijke wereld en dat mijn kinderen vrij zullen zijn in plaats van slaven -of dat nu van
het constitutionele bankslavenstelsel is of van de misbruikende Cabal- want nóg erger staat in de pen; ik wens een VEILIGE VRIJE TOEKOMST voor mijn drie kinderen.
De vragen die gerezen zijn zijn als volgt: -Waarom werd door notabelen in en rond Breda steeds opnieuw vanaf 1922 valsheid in geschrifte gepleegd? -hier in de buurt was een TBC-kliniek. Zijn de zieken en zieke kinderen wel gestorven aan TBC? -in Moederheil (Valkenhorst) werden bewust moeders van hun babies gescheiden. Een aantal voor adoptie, een aantal verdwenen. -waarom zijn hier ondergrondse ruimten met luchtpijpen? -waarom is hier een groot vierkant te zien middenin het bos? -waarom waren hier in de oorlog en erna Duitse èn Nederlandse topstukken (ook van het leger)? -wat heeft de Klokkenberg hiermee van doen? -waarom pleegde een van de grondeigenaren zelfmoord en was dit wel zo? -wat heeft het Nederlands Indië-verleden en hiermee van doen? -een van de kasteelvrouwen was beschermvrouwe van de Raad van de Kinderbescherming. -er is sprake geweest van court fixing -toen en nu- door rechters en notabelen betrokken ten gunste van elkaar.
Trudy Van der Laan (Smits van Waesberghe)

Een oudere lieve dame Trudy van der Laan-Smits van Waesberghe (toppianiste) met wie ik bevriend raakte, vertrouwde mij (voor de camera) toe dat dezelfde rechters en advocatenfamilies die mij benadelen ervoor zorgden dat zij van haar zoons onthouden werd omdat zij getrouwd was met een cabal-lid.

Ook zij werd van elk recht onthouden. En haar kinderen van hun moeder. Ook net als in mijn case uit sadisme en narcisme.
Datzelfde maak ik mee. Al zes jaar. -haar nichtje Eugenie Smits-van Waesberghe werd geadopteerd, haar natuurlijke ouders mochten haar niet opvoeden. Zijn rechters en notabelen er slechts voor elkaar bevoordelen? En anderen benadelen? Onze bevindingen zijn overtuigend in deze. Steeds dezelfde families komen terug in het spreken van onrecht en bevoordelen van in ons geval elkaar, vaders en/of oude adel. IMG_8333
Aan jullie het eigen oordeel hierover te maken. Zes jaar lang van elk recht onthouden worden bracht
mij tot onderzoek van de plekken waar ik eerder rally’s uitzette, waar ik beelden en kastelen aantrof. Ik achterhaalde de geschiedenis, relaties en familiebanden, naast de old boys clubs van diegenen die zowel Trudy (82) als mij, Trudi, twee mama’s van elk recht onthielden. Ik zat zes jaar lang geen seconde stil. Ik werd psychisch gemarteld en met mijn moederschap klemgezet in elk denkbaar opzicht. Vernederd, bestolen, opgejaagd, geïnfiltreerd; ik moest kapot van mijn ex dus hielp het notabelennetwerk van zijn vader hier grondig aan mee. Op de allerziekste manier.
Mijn zeer breed georiënteerde belangstelling, werkzaamheden, hobby’s, sporten, connecties, literatuur, input die velen mij toevertrouwden -ik discimineerde nimmer iemand in mijn leven omdat ik wist hoe dat voelde als kind, mijn liefde voor recht, geschiedenis, kinderen en verleden bracht mij tot verbinding met velen. Ook kon ik connecties leggen tussen de informatie die ik kreeg, de mensen die ik ontmoette en dat wat ik vijf jaar meemaakte. Steeds opnieuw een dolk in je nek krijgen met een beschikking in het voordeel van mijn belagers maakte hel op aarde. Toch zocht ik verder. Mijn kinderen. Ik ben en was de allerliefste en beste mama. Ik kwam erachter dat Jeugdzorg als institutie opgericht is om kinderen van hun ouders te scheiden, zowel in moederhuizen als in jeugdzorginstellingen. Ten gunste van elite. Als verdienmodel. Als gedoogde kinderroof. Als overheersing van het volk en chantagemiddel. En erger. Men ziet ons als derderangs burgers. Als gebruiksvoorwerp. Als Goyim (oftewel VEE) En (machts-)misbruiksvoorwerp. Aangiften tegen ambtenaren en caballeden worden standaard geseponeerd. Rechtspraak is theater, althans zo lijkt het voor moeders. Onrecht en ongelijkheid qua recht -direct te relateren naar onze grondwet en mensenrechten dien een HALT aangeroepen. Elke input en bevinding is wenselijk ter verduidelijking. Met als kern: waarom is hier valsheid in geschrifte gepleegd? Waarom verdwenen  hier kinderen? De familie, waarvan de heer des huizes bij Sony-Eriksson werkzaam was en voor het KNIL diende in Nederlands Indië  heeft een wintersportchalet in de Zwitserse wintersportplaats waar pedo-satanist Epstein ook resideert. En waar de afspraken werden gemaakt ons te ontvolken volgens New World Order waarbij opnieuw een manipulatietechniek wordt gebruikt die zijn weerga niet kent: “Corona”.
Maar goed: ik wens gewoon mama te zijn en elke fragmentatie waarom ik van recht onthouden kon worden openbaarde zich als op een presenteerblaadje aangereikt.
Hoe ZIEK dit alles ook is: ik EIS een veilige toekomst voor mijn drie kids Nikki Mart en Madelief en VRIJHEID en VEILIGHEID  voor vrouwen en kinderen in plaats van ouwelullenclubs en van generatie op generatie (van slachtoffer-dader gemaakte) omhooggevallen “verlichten”…. SMEERKEZEN van de allerhoogste orde die zich unaniem debet maken aan machtsmisbruik en veel erger! Van kinderen en moederschap moet je AFBLIJVEN! Ik wens HEL op aarde te besparen voor ALLE kinderen.
Al zouden de betrokkenen zo LAF zijn mij te laten vermoorden.  Voor het maken tot een HEL van mijn leven doet men al tien jaar zijn stinkende best. In charge mijn ex-schoonvader, Jeugdzorg en de Rabobank. Men had mij gewoon mijn moederschap kunnen gunnen. Maar nee: er moesten tonnen geïnvesteerd in mijn destructie, 50 rechtszaken in vijfenhalf jaar en zo’n 170 strafbare feiten gepleegd voor één zoon van een van hun vrienden. Waarover aangiften structureel geweigerd worden en sowieso standaard geseponeerd.  Vanaf vorig jaar had ik ineens door dat we met NaZi’s te maken hadden. En NSB-ers, die voor extra betaling liegen, bedriegen en medemensen naar de Filistijnen laten helpen.
Elk verhaal dat mijn moeder mij vertelde in mijn jeugd kon ik rechtstreeks koppelen. Inclusief dat van een driejarig Joods meisje dat vanuit Tilburg in de vakanties naar Beugen kwam en haar enige pop kapotgebeten had…
Child Trafficking en satanisme…Het allergrootste kwaad wat onderliggend is aan ALLE TERREUR jegens de MENSHEID wordt verbloemd met “Corona”

Geen enkel (niet extreem misbruikt kind van drie) bijt een pop helemaal kapot. Het meest zieke denkbaar op aarde dat dit kind en absurd veel kinderen werd en wordt aangedaan MOET NU STOPPEN en zwaar bestraft!

-DEZE PSYCHOPATEN, -ONMENSEN- oftewel INHUMANER ONTHOUDEN ONS NU VAN ELK RECHT EN HOUDEN ONS UNANIEM VOOR DE GEK IN ELK OPZICHT, MET ZELF VERVAARDIGD “CORONA”, FAKE MAINSTREAMMEDIA, VRIJMETSELAARSTHEATER EN MAKEN ÓNS NU  KAPOT!

Ik ben geboren als enig kind na veertien jaar liefdevol huwelijk. Waarin groot respect voor mijn moeder door wijlen mijn vader. Mijn ouders zijn geboren in 1930 en 1935. Zij maakten beide de oorlog mee. Mijn interesse voor geschiedenis en bizarre levenservaring in narcistische terreur gaf leerde mij de verschrikkelijke waarheid van het gedoogbeleid onrecht, oorlog, misdaad op aarde. En dat Nederland epicentrum is van Child Trafficking, kindermisbruik en het meeste pedofiel (en erger) materiaal hostte wereldwijd.  37 slachtoffers van satanisch misbruik en diverse vrijmetselaars die uitstapten leerde mij dat de Sodom en Gomorra van Zionisten en de Cabal en haar supporters feitelijk bestaat. Nu uitziend op hun LAST ILLUMINATI GAME: massamoord van 80% van het volk om hun pedo-NaZi-staat te verwezenlijken.
Satanisme. Hetgeen mij reeds en detail werd uitgelegd door François Zilmia en bevestigd werd door rechter Ellen Van den Bergh (ik acht geplande massamoord en mijn willen behouden van toekomst reden genoeg deze namen ter illustratie te benoemen; feitelijk zijn het engelen) die geen kinderen durfde namens i.v.m. 2020. Reden dat eerstgenoemde zijn angst toonde over wat te gebeuren stond “we are living in the last part of the game. And if you don’t what they say, they will kill you” Nou ja, daar was men al jaren lang mee bezig en volstrekt onredelijke orders van tirannen en psychopaten opvolgen zit NIET IN MIJN SYSTEEM. https://archive.org/details/EUROPA . Ik benadeelde hen nimmer. Ik deed letterlijk ALLES om anderen blij en gelukkig te maken. Zij mij wel. In elk denkbaar opzicht maakten zij mijn leven en dat van mijn kids tot jereinste horror! Uit PUUR sadisme. De moeder van je (klein-)kinderen het leven niet gunnen terwijl zij 20 jaar alles mogelijk deed een wel werkbare situatie te maken welke ONMOGELIJK is en ALLESVERWOESTEND SLOPEND is met iemand die altijd liegt, bedriegt, anderen benadeelt en de boel terroriseert. Achterbaks, achter de ellebogen, stiekem. Ziekelijk onderhuids. Vrijwel altijd buiten het zicht.
En dus -en zeker gezien ik door onafgebroken onthouden worden van elk recht en absurde corruptie en terreur repeteerde tot in het meest waanzinnige- en ik er langzaam maar zeker tot in detail achter kwam wat een aantal van hen zoal uitspoken om elkaar chantabel te maken en elk recht krom te spreken en omgekeerd VOOR ELKAAR DOOR ELKAAR; zij handelend met voorkennis voorbereiden van MASSAMOORD, GRUWELDADEN, VOLKSVERLAKKERIJ, VROUWENSLAVERNIJ EN PEDOSATANISME in staat bleken…. en ik mijn kids gewoon TOEKOMT GUN IN PLAATS VAN HEL OP AARDE, -oftewel L I E F D E in plaats van HAAT/TERREUR/ANGST/LIJDEN- had ik zoiets van HET IS VOOR MIJN KIDS EN MIJ NU OF NOOIT MEER. EN IN FEITE IS NIEMAND NOG VEILIG. En ook: wie dènken ze wel niet wie ze zijn?! Om net als mijn ex over mij te liegen, mij te stalken, te onthouden van recht, toekomstmuziek, vrienden en relaties, privacy en last but not least HET ONAFGEBROKEN ER ALLES AAN DOEND MIJN KIDS EN HET DAK BOVEN ONS HOOFD TE KUNNEN ROVEN I.S.M. DE RABOBANK EN CLUBGENOTEN VAN OPA?!
Toen kwam ik er en detail achter, dat ze hun Last Battle bleken te spelen. Their IIIuminati Endgame. Reeds voorbereid tijdens de Bilderbergmeetings waaronder in DAVOS vanaf 1953. Met als initiatiefnemer mijn verjaardagsgenoot (29-06) wijlen Prins Bernhard. Waarmee mijn voorheen immer uiterst koningsgezinde moeder door de gynaecoloog en verpleging gefeliciteerd werd na mijn geboorte in het Maasziekenhuis te Boxmeer. Ik naast (voormalig) Landgoed Saxe Gotha.

De SATANISCHE vloek MOET doorbroken!             En wel NÚ! STOP ZE ALS JE LEVEN JE LIEF IS EN STOP ACUUT MET HET OPVOLGEN VAN INHUMANE ORDERS. KIJK DIT EN LEES DEZE SITE NET ZO VAAK TOT JE ZIET WAT NU GEBEURT!

Achtergrond: Kindoffers & baby-peuterverkrachting (tot 3 jaar en een dag)-pedosatanisme ter voorbereiden op een license to kill is algemeen gedoogbeleid NL BV binnen zionistische families om NU MET EEN KREUKELVRIJ GEZICHT MASSAMOORD TE KUNNEN UITVOEREN; zo wordt gewetenloosheid gecreëerd.

Richard Kerr

DEEL 1

 

DEEL 2:

 

Brief van Grieta Hellinga aan familie Badon Ghijben Bos en Weidegronden Galder. GEEN RESPONS, evenals ik GEEN RESPONS kreeg van RABOBANK, Tweede Kamer (noch van partijgenoten noch van die van andere partijen, Eerste Kamer, Máxima, Provincie, Burgemeester over de gedoogde HORROR jegens mij als mens en moeder. En in absurditeit te maken had ook met CORRUPTIE –valse rechtspraak,  afnemen kids, huis, haard, middelen. Ui sadisme

IMG_5059