Two-gendered

 

⏳⏳⌛️23 december 2022: 🇭🇰🐚“Joden” 🐚🇭🇰in deze context zijn Askhenaz en Sefardiem hermafrodiete Turkse Mongolen en Arabieren -Pilgrims Society Black Nobility- bezig met het uitroeien van het algehele blanke menselijke ras. En daarna allen behalve Koninklijke barbaarse (Barbiche) slavenhandelaren zelf.

De waanzin der Black Nobility Actionisten.

De transgender G-male (bullshit “Adam Kadmon) bleek -ik kwam er kort na het publiceren van deze video achter – HERMAFRODIET te zijn.
ACTIONISTEN ZOALS WE NU WETEN.
Anus-delers met aandelen Hermaphrodite Hell Shell. Verkoop van windenergie terwijl er reeds gratis energie was om WERELDWIJDE SKAVERNIJ TE REALISEREN en voor de zevende keer de mensheid te elimineren.

In Kalergi’s Plan werken zij -SATANISCHE BLOEDLIJNEN- samen met domme machtsgeile, steriele, zelfgekweekte.

Hermafrodieten (met geroofde scheppingskracht – amnion – door de roofridders van het Gulden Vlies (baarmoederslijmvlies) en transgenderde BETAALDE Jameses Bond als Khazariaanse maffia voor Mr. M (MONGOOLS TRIPLOÏDE 3×23 strings DNA – club 69 – HERMAPHRODITE COPYCATS VAN ZEEROVERS, JEZUÏETEN EN INDUSTRIËLE SLAVENHANDELAREN)- aan het uitsterven van hun EIGEN EUROPESE – BLANKE – RAS EN MENSEN!

Gideon en Thierry net als alle anderen: transgenders✌🏻
„Two-gendered”
Misbruikte, pathologisch liegende MKUltra-kleuters https://t.me/gweverstegen/29995 van de Tribe of Dan.
In naam van de koning (Black Adler – Clan of Dan – thirteenth tribe of ISIS RA EL ✡️🏦✌🏻) misbruikt om met pecunia instrumenteel te zijn ons alle tegen elkaar uit te spelen en de mensheid -eerst vrouwen, dan mannen, dan elkaar) uit te roeien.
https://t.me/gweverstegen/29406

Sluit de misbruikte misbruikende purple reign https://t.me/gweverstegen/23338 kleuterschool!
https://t.me/gweverstegen/29401
Dank!

 

Phoenix – Ph.O.I.N.I.X. – Feniks
NWO gaat over massamoord door Zionisten-transgendered op 99,8% eerst ons en voorts elkaar, geïnitieerd door 0,2% crypto Jews* https://t.me/gweverstegen/28383 die elk script schreven om de wereld voor zichzelf te hebben en opnieuw te beginnen met alleen Tribe of Dan –
https://t.me/gweverstegen/26627 satanische Synagogue of Satan-Joden, Merovingians, Khans, Mongols
https://t.me/gweverstegen/28522 die ons ALLEN TEGEN ELKAAR UITSPELEN om de wereld volledig kapot te maken; geen getuigen achter willen latend.

✌️two gendered
🤟 Bapohomet transgendered
✊ fascism
🖖 Tür key –
https://t.me/gweverstegen/26869
The Tribe of Dan
https://t.me/gweverstegen/26627
Islamic -Jew-pact to rule the world and enslave everyone:
They all make that Turkey – Tür-key sign 1-6
https://t.me/gweverstegen/20759

*lopen er als derde mee weg.

Het is belangrijk dat iedereen beseft dat we allemaal door het Vaticaan-kerk-Staat-banksysteem besodemieterd worden. Letterlijk en figuurlijk.

Het gaat om eerst roofmoord op alle echte vrouwen, voorts einde mensheid.

Geheimen die crypto Jews (Synagogue of Saturn = Satan) eeuwenlang verborgen:
*Z-Boson – innerlijke God – levenskracht om lichaam en geest te herstellen: IHS In Hidden Secret https://t.me/gweverstegen/29043
*Vrije energie – https://t.me/gweverstegen/11465
*Conjunctie van moeder aarde:
https://t.me/gweverstegen/26165

 

*Tijd-manipulatie om ons van onze energie te roven https://t.me/gweverstegen/29086 in lead Vader Khan = Vati Khan = Vatican = Mongolen https://t.me/gweverstegen/27570 Goldwarriors https://t.me/gweverstegen/21631

De Transgendered en vrijmetselaars zijn louter instrumenteel ons af te slachten opdat wij hen… en moeten beseffen dat zij louter ASS-ASSins zijn!

Vertel hen dat gewoon.
Opdat de TOP ✡️🏴‍☠️🎩van de pyramide VOORGOED eraf valt. ALLE “EER” en “GEWETEN” van world leaders, politici, societies met nep-chartity, business Mongols zijnde ✡️👹🏴‍☠️🎩 Ultra elite betreft ziekmakend asfalt.
Boon komt om zijn en verdient zijn eeuwige loon.