Eduard van Puijenbroek

GEWIST III:
🐻🤡Eduard van Puijenbroek
hierbij mijn eerste reactie op jouw gezanik over mijn post teneinde de waarheid onder het vloerkleed willen schuiven.

Qua deze GENOCIDE, gestoord NaZi-gedrag en pathologisch leugenaars-familie zijn onder support van Bloomberg (bloemenberg – kinder en vrouwenberg zoals Bloemendaal bloemendal – satanische ritueel misbruikte en afgeslachte kinderen en vrouwen) missie rassenzuivering van iedereen inclusief trannies en tramps voor door kindermisbruik compleet gestoorde gewetenloze Koninklijke hermafrodieten.

Zeg gewoon: “Wij zijn onderdeel van Oranjebond van Orde” en wij hebben meerdere verdienmodellen in deze ENDLÖSUNG van het Europese ras en een zeer grote missie in genocide en op ons landgoed zijn wel humane ambtenaren gefusilleerd. En onze Silke rooft kinderen bij moeders omdat we van alle echte moeders af moeten. En al zeker van die van kinderen van Altadel.

Gewoon: jij bent oorlogsmisdadiger.
Net als Silke. Het kreng.
12 juni 2018 roofde zij mijn kinderen.
Roofmoordenaars, beroepszondaars.
Pathologisch leugenaars.
Uitvoer kinderhandel en genocide.
Met voorbedachten rade.
Handelend met voorkennis.
Tel je de strafmaat zelf ff op?

Ik laat in deze e.e.a dat op jouw landgoed gebeurde en gebeurt nog even achterwege.

HERHALING OPENBARE AANKLACHT SILKE VAN PUIJENBROEK
OPENBARE AANKLACHT EDUARD VAN PUIJENBROEK EN CRIMINELE FAMILIELEDEN. (Zie foto’s).
Pak ze gewoon op.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02LtJx9vNax2q5XUxHtzXFjF7WvASVMqyR9NbvugfYXw6xgcg5nR5mEHz4motrGGnql&id=100076081826060

EN NU DELEN‼️
https://t.me/gweverstegen/41406
In vredesnaam!

 

Eduard van Puijenbroek wenst dat ik hem “de waarheid bespaar” https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02RBdmvSEZDeWmJMhfcY9FjVTs4VCbmhdYEPrLGdBhwznSwxW4LSA2k6hMucsyWuoxl&id=100074127804669

Waarom zou ik, Eduard? Jij bent hier de NaZi in depopulatieprogramma voor eigen gewin! Evenals het monster Silke, jouw dochter? Nicht?
En anders zelfde satanische Übermenschgedachte
DNA binnen de familie die mijn gezin compleet kapotmaakte, mijn kinderen stal, meineed pleegde, met Ine Gimbrère-Straetmans https://t.me/gweverstegen/40988 ervoor zorgde dat mijn leven en detail werd vernield. Ik weet wie jullie zijn…. Één van de hoofduitvoerders van Animal Farm – ROBBING & KILLING 99,8% NL – als “ORANJEBOND VAN ORDE”.

Slavenhandelaars. Vanuit slavenhandel. Textielindustrie.
Ik weet, zijn zien mij als goyim.
Ik hen als schorem.
En ik hoop dat heel Nederland dat gaat inzien en deze psychopaten als de sodemieter oppakt.

Dan had zijn dochter of nichtje Silke met haar domme pathologisch liegende, de boel besodemieterende ROTKOP (ik wens haar kostte wat kost elke schade die zij aanrichtte aan mijn kinderen en mij, aan mijn moeder die 11-11-22 vermoord is, mijn vrienden die verkracht werden, van handel werden onthouden en/of gegijzeld worden (volgens NaZi-Endlösungsmissie) VERGOEDT.

Naast dat zij levenslang de bak in moet, Eduard.

Nu weet half Nederland wie jullie zijn. Ziek. Gewetenloos.
Hoogste sustainability predikaat MASSAMOORD. Oftewel compleet gestoord.

Berenboot (zie foto’s) https://t.me/gweverstegen/40504

Eduard: weten de militairen en politiemensen dat ze op de dodenlijst staan net als de vorige oorlog toen jouw pa aan hun kleding verdiende?

Weten alle ambtenaren al, dat toen, goede ambtenaren gefusilleerd werden ism Oranjebond op jouw landgoed?

No time to waste!
Channel https://t.me/gweverstegen

Mama vs Maffia
Trudi Verstegen
Openbaar Aanklager & Openbaar Onderzoeker Children’s Defense Force
Mama van Nikki, Mart & Madelief Splinter
Nobility in No More Masonic Slavery