Tempeliers

Templars I
Template – Tempeliers – Pharao’s – Kings & Queens all in line for the throne….
“Orde van de Arme Ridders van Christus en de Tempel van Salomo”.
Yep sure… de rijksten der aarde zijn Tempeliers. Ridders die met zijn tweeën op één paard het door de Synagoge of Saturn/Satan – tot op heden Vaticaan – Vati Khan – Vader Khan – verzonnen woord van Christus – de eerste copycat onbevlekte ontvangenis “Jezus” vernoemd naar Yesükhei zijnde DE VADER VAN GENGHIS KHAN (in naam van vader/zoon/Heilige Geest👹🐽🤡) verspreidden en Kerk-Bank-Staat stichtten om de wereld te veroveren, onderdrukken, beroven en nu uit te moorden.

VADER VAN GENGHIS: Yesukhei Baatar, (ULAANBAATAR hoofdstad naar vernoemd – Duivels Rood Schild als stadswapen – ROTHSCHILD heeft de naam “Bauer” veranderd als eerbetoon aan Khan) ook wel Yesükhei Baghatur (‘de dappere’), was (https://nl.m.wikipedia.org/wiki/1171) clanleider van de Borjigin (https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Borjigin) Hij kreeg samen met Hoelun (https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Hoelun) vijf (https://nl.m.wikipedia.org/w/index.php?title=Olkunut&action=edit&redlink=1) kinderen: Temüjin (later bekend als Dzjengis Khan)!

Zijn (https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Dzjengis_Khan) assassins – Jezuïeten en Tempeliers- zijn er voor louter gay satanische volbloed Copycat Turkse Mongolen. Missie: nooit meer een kind op de natuurlijke wijze verwekt.
De echte mensheid uitgeroeid moet plaatsmaken voor louter onzijdige oftewel androgyne Royals.
De Ottomaanse – Turkse Mongolen – Golden Horde – werd door inteelt/hebzucht onvruchtbaar: hermafrodiet – steriel – triple E.M. en kan liefde en moederschap niet uitstaan. https://t.me/gweverstegen/37376

De link Oranjehuis-vrijmetselarij is er al in de 18e eeuw, als orangisten ruim vertegenwoordigd zijn in de loges in Nederland. In de 19e eeuw waren meerdere leden van het Huis van Oranje lid van vrijmetselaarsloges en maakten deel uit van de Orde van Vrijmetselaren. De belangrijkste was Prins Frederik der Nederlanden (1797-1881), tweede zoon van Koning Willem I. Hij vervulde 65 jaar de hoogste bestuursfunctie binnen de Orde: van grootmeester-nationaal. Daarnaast binnen het Nederlandse leger de hoogste functies en was zijn hele leven steunpilaar voor de Oranjedynastie.

Channel https://t.me/gweverstegen

Templars II

FYI: Genghis Khan, zijn Golden Horde Khan I Baäl voorvader Vader Khan was aanzienlijk rijker dan hij, rijkste nazaat en tempelier Jeff Bezos – $126 miljard (gewoon Triple E.M. steriele copycat van BLUE ORIGIN (onbevlekte ontvangenis)
Jeff Bezos is ook de oprichter van ruimtevaartbedrijf Blue Origin en eigenaar van The Washington Post. Verder heeft hij geïnvesteerd in bedrijven als Google, Airbnb, Twitter en Uber.
Best makkelijk als je voorvader de hoofd roofmoordenaar van de wereld was en van pleepapier geld drukte vanaf de Dertiende Eeuw en alle banken in bezit heeft… (Vati Khan).

Nb, Familie Van Oranje Nassau (Oranjebond) https://t.me/gweverstegen/34238

Familie de Rijke: Augeo kinderroofmaffia https://t.me/gweverstegen/1496
Armoede-Oorlogsindustrie door de eeuwen heen. Nu onder “Augeo” https://t.me/gweverstegen/36180

 

Yesükei Khan https://t.me/gweverstegen/37422 Vader van Khan – Vati Khan. Holy Spirit of EVILNESS… number 9…https://t.me/gweverstegen/37433

nr. 9 – Triplicated Triplets: https://t.me/gweverstegen/366173×3: 9
3x 23 chromosomes DNA: club 69 https://t.me/gweverstegen/36629
The Number Nine in the “Secret History” of the Mongols https://www.jstor.org/stable/1178621

Tempeliers – Templars – Templates – Rosicrucians – Freemasons – https://t.me/gweverstegen/37422 ridders van slavernij en sodomieterij in naam van Vati Khan in samenwerking met Muslim Armies and Kurdish military… waar komen ⚧️DILEK en onze Minister van Veiligheid en Justitie DILAN ook alweer vandaan?! Juist ja. Uit Koerdistan. Turkije.
KALERGI https://t.me/gweverstegen/37303

DILAN – Dilan Yeşilgöz, dochter van PKK-terrorist https://t.me/gweverstegen/28101
DILEK – Rabbiye Odabasi Seker – https://t.me/gweverstegen/31667

Channel https://t.me/gweverstegen