Crisisacteurs

Crisisacteurs….

“Mensen”, beter gezegd inhumaner, die anderen voor de gek houden om echte mensen met afleidingsmanoeuvres het Bilderberg-depopulatieprogramma af te laten werken…. CRISISACTEURS…zijnde gewoon (ik noem alles bij zijn of haar naam dat in strijd is met de UNIVERSELE MENSENRECHTEN volgens de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens) handlangers van MASSAMOORD.

EN DAARMEE ERGER FEITELIJK DAN GAGES VAN DE RICHEL.

Maar zieke zielen klinkt netter. Dus ik houd het op zieke zielen. Go see the doctor!

GET REAL…en arresteer je meerdere die je aanzet tot criminaltiteit in plaats van dit kleutergedrag. Dank, Trudi.

Ook al is dat voor één keer in je leven… En wikkel gewoon je geboortetrust af IN ORDER OF LOVE AND HUMANITY in plaats van WAR & HATRED IN ORDER OF CRIMINALS!

Iedereen die zich hiervoor “laat lenen” wordt vereeuwigd op deze website -en op fotomateriaal met tekst en bewijslast- in back-ups beschikbaar bij al mijn ECHTE vrienden- gewoon wèl humaner, TOTDAT HIJ/ ERKENT DAT HIJ/ZIJ HIERTOE GEDWONGEN WERD EN/OF EXTRA BETAALD KREEG EN DOOR WIE. Dan weten mijn kinderen en de rest van Nederland in elk geval wie meehielp aan hun moeder’s een MENSENRECHTEN EN KINDERRECHTENSTRIJDER -roofbouw en dood. Mocht ik dit niet overleven. Dat geldt namelijk voor velen! En wereldwijd staan er dus 7 miljard van de zeven-en-een-half miljard op de dodenlijst.

Jullie helpen namen mee aan het naar de KLOTEN helpen -handelend met voorkennis- van de levens en elk levensgeluk van mijn kinderen, van mij, mijn moeder, mijn vrienden naast dat van 80% van ook júllie medemensen. Ik weet dat jullie moeder vergat te leren dat pesten niet mag. Omdat ze zelf het goede niet kreeg aangeleerd.

Hierbij wil ik jullie mededelen dat de 1% ultra-elite die hiertoe uiteindelijk opdracht geven via via jullie meerderen, JÚLLIE EN JÚLLIE MEERDEREN eerst als slaaf wensen in hun “Utopia”, een communistische ZIONISTISCHE pedostaat en vervolgens ook júllie kids als prooi zien en....voor de goede orde: ook jullie moeten dan EXIT. Men is bezig met de verkrachting van Europa, waarvan men al weet had sinds 1953. Men schreef zelf het script van 2020-2030 en hun voorouders dat van de afgelopen tweeduizend jaar.

Net als jullie tegen ONS liegen, liegen zij tegen JULLIE. (Over àlles, maar dat wist je vast al).

Ik laat jullie graag even deze film zien, waarin jullie duidelijk zichtbaar zijn als marionetten van vals spel en daarmee weten wat je nu te doen staat:

17 januari 2021:

Crisisactrice. De buil is goed schminckwerk. Zoek haar op en kijk naar haar foto’s waarop tattoos met IIIuminati-symbols. She got paid.

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/busted-arts-museumplein-bewezen-acteerwerk-onder-regie-at5/?fbclid=IwAR0JmRbUXjfSxZF6qrN7WnS2VMgpzynys-QhhjxMCtM7yQ38tr4u12z54Vw

 

 30 oktober 2020
17 januari 2021: