Zaterdag 30 januari 2021

NOODOPROEP AANWEZIGHEID HULP VAN ECHTE MENSEN EN VRIENDEN Vdf voor aanstaande maandag 08:30 AMBASSADE Massenetstraat 15 ter voorkoming van ontruiming teneinde mijn laatste recht, mijn woonrecht te ontnemen:

Zaterdag 30-01-2021(excuses voor de spraakverwarring)Ter attentie van de heer Ceelen, gerechtsdeurwaarder Corine van der Vliet, hoofd politie Waalwijk en Burgemeester Nol Kleijngeld – handelend met voorkennis, mensenrechten schendend in absurditeit:

De heer Theo Ceelen staat NIET OPEN VOOR ARGUMENTEN, ondanks gedirigeerd over lijken gaand en beroepscodes overschrijdend:

Dit (corruptie van de bovenste plank) ging hieraan eerder vooraf d.d. 21 december 2020:

En dit daarvoor:

 

Dinsdag 26 januari 2021

Onafgebroken terreur door vrijmetselaren. Voor elkaar door elkaar. Elkaars misdaad tegen de mensheid en samenschoolde fraude gedogend en er zelfs beroepscodes voor overschrijden.. Uit sensatie van EEN man –mijn ex, Ed Splinter– die mij uit sadisme al sinds 2015 ongegeneerd de goot en de dood in mag jagen. Mijn kids bij mij weghalen op basis van bedrog en manipulatie, elke vorm van inkomstenderving onmogelijk maken, vrienden bedreigen, chanteren, van handel onthouden tot tenders aan de Nederlandse Staat toe. Ten faveure van mijn ex en diens vader mochten inmiddels bijna 170 strafbare feiten gepleegd door hem, zijn vader en diens verlichte vrienden zonder dat ik daar aangifte over mocht doen. Hetgeen door Burgemeester van Waalwijk Nol Kleingeld is bevestigd. Landelijk is bepaald, dat ik geen aangiften mag doen en dat ik vogelvrij ben naar de Filistijnen geholpen te worden omdat mijn ex-schoonvader hoge vrijmetselaar is en daarmee boven elke wet staat. Zijn verlichte broeders en zusters voeren elke vorm van terreur keurig uit. Liberté, égalité, fraternité. In gedoogde moedervernietiging.
Brief heden verzonden aan de heer Gerechtsdeurwaarder T. Ceelen;

“T. Ceelen” <[email protected]>

cc:

Yves Vlassenroot | Volt Advocaten <[email protected]>

Robert Plieger <[email protected]>

COURT FIXING Jeugdzorg & Rechtbank, onderstreept door een advocaat; een van de weinigen die WEL in mijn belang handelden.

[email protected]

bcc: op aanvraag; getuigen en specialisten inzake mijn case: zie/luister tekst.

Heer Ceelen, 

(mijn advocaat, mijn advocaat inzake kinderen die Court Fixing bevestigde, advocaten die getuige waren van absurde benadeling van mijn zijn, moederschap, kunnen etc., mijn huisarts die ernstige psychiatrie bij mijn ex bevestigde nadat ik van mijn ex diens rapportage ontving en hij deze beoordeelde, naast dat hij deze gedraging aan den lijve onderving in april 2016 “doet hij altijd zo?”, alle getuigen en specialisten (inclusief een plv. Hoge Rechter) die extreme fraude, mensenrechtenschendingen, absurde discriminatie, bedrog, terreur en georganiseerde misdaad door de op mijn website www.trudiverstegen.nl genoemde handlangers (vnl. vrienden en relaties van mijn ex-schoonvader) jegens mij, mijn kinderen en (bevriende) relaties naast belangenverstrengeling erkennen en bevestigden in mijn zaak in bcc. evenals (wel echte) pers):
 
 
in het geval u nog voornemens zou zijn om uw opdracht vanwege uw opdrachtgever: partij E.M. Splinter, door te zetten, stel ik vast, dat u, zonder last en ruggespraak, eigenaarschap draagt van de navolgende kennis:
 
1. Conventie van Wenen: Op een Ambassade mag géén beslag worden gelegd. 
 
2. Met de door u reeds ontvangen, Proprio Motu Actio Pauliana, bent u tijdig in kennis gesteld van de vordering welke de heer Hebben van Hebben Holding in de zaak Splinter, tegen de heer E.M. Splinter uw opdrachtgever, staande houdt.
 
3. Wederpartij E.M. Splinter is volledig gedocumenteerd, aan het belang van de schuldeiser: Hebben Holding, voorbijgegaan en betrekt uw rechtspersoon thans bij een omissie welke met de wettelijke uitoefening van uw beroepspraktijk in strijd is.
 
4. Ondergetekende draagt kennis van de vordering van Hebben Holding en heeft, met de Proprio Motu Actio Pauliana mede -eigenaarschap genomen van het uitvoerig gedocumenteerde belang van de mede ondertekenaar van de Proprio Motu Actio Pauliana: schuldeiser Hebben Holding.
 
5. Schuldeiser Hebben Holding heeft, middels de mede ondertekening van de Proprio Motu Actio Pauliana, de kapitaalvernietiging gestuit, waarin de wederpartij in gebreke: de heer E.M.Splinter, externe, beëdigde derde partijen, waaronder Ceelen Gerechtsdeurwaarders, betrekt, teneinde zijn hoofdelijke aansprakelijkheid op derden af te wentelen. 
 
6. Schuldeiser, de heer Hebben, geeft uw opdrachtgever, wederpartij E.M. Splinter, derhalve uitdrukkelijk géén toestemming om de CQV LLC ambtswoning aan de Massenetstraat 15 te Waalwijk ten eigen bate, te liquideren, teneinde via derden, aan zijn betalingsverplichtingen tegenover schuldeiser, te ontkomen.
 
7. U bent thans geïnformeerd en dient op basis van de gegeven informatie, uw opdracht aan uw opdrachtgever; de schuldenaar van Hebben Holding, terug te geven en de ondergetekende schriftelijk, de annulering van de uitvoering van de aan u verstrekte opdracht, binnen uiterlijk 48 uur na dagtekening van onderhavige aangetekende e-mailbericht, te bevestigen.
 
8. Bij overtreding van de diplomatieke status van de CQV LLC ambtswoning Massenetstraat 15 te Waalwijk, bent u volledig aansprakelijk.
 
9. Bijgaand een kopie van de Proprio Motu Actio Pauliana en de CQV LLC Ambassade Legatie brief Massenetstraat 15 te Waalwijk, waarnaar ik u kortheidshalve verwijs.
 
 
Hoogachtend,
 
Trudi Verstegen
Massenetstraat 15 
5144 WP Waalwijk 
Ps, Voor de goede orde wil ik u mededelen dat mijn privacy geenszins geschonden wordt wanneer ik mensen -waaronder getuigen in mijn zaak- besluit uit te nodigen voor 1 februari teneinde mijn uitzetting -en hiermee mensenrechtenschendingen en het schaamteloos voortborduren op “missie Trudi’s ondergang” te voorkomen! De wijze waarop u wederom dreigt mee te gaan in corruptie en u zich laat lenen voor absurde terreur acht ik noemenswaardig en derhalve uitermate van belang voor jurisprudentie. Film(s) als corruptieschetsen met betrekking tot mijn zaak fungeren als naslagwerken voor juridische toetsing. En dat u dus ook geen opdracht hoeft te geven voor het verwijderen van publicaties inzake de horror die ik “mag” doorstaan.
Verder wens ik te benadrukken dat ik eenieder in mijn naslagwerken noteer, die de moeder van mijn drie kinderen Nikki, Mart en Madelief Splinter de dood injoeg. Handelend met voorkennis. Zoals u. Gewoon over stapels bewijslast heen fietsend met als excuus: JUST FOLLOWING ORDERS. REFUSING TO BE HUMAN. NOT ABLE TO THINK. 
En tenslotte: IK WENS UITDRUKKELIJK NIET, dat mijn zoon verplicht wordt deel te nemen aan de vrijmetselarij en georganiseerde misdaad tegen de mensheid (en nóg erger!) moet begaan noch dat mijn dochters door vrijmetselaren geslachtofferd worden middels hun absurde misdragingen vrouwen en kinderen als GOYIM (vee) ziend-net zoals zij mij behandelen!
Ik WENS LIEFDE EN VRIJHEID voor hen! 
We begrijpen elkaar, denk ik. Ik adviseer ook U uw geboortetrust af te wikkelen.
 

 
Hartelijke groeten, best regards, bonnes sincères, mit freundlichen Grüssen, 


Trudi Verstegen

Children’s Defense Force
Openbaar Aanklager en Openbaar Onderzoeker Hoge Raad van de Kinderen 
FYI:

IMG_3866.jpeg

IMG_3786.jpeg

All about the money? GET REAL!
L O V E & P E A C E is what really counts.
Alles komt aan het L I C H T…

IMG_3922 2.jpeg

IMG_3923 2.jpeg

IMG_3924 2.jpeg

IMG_3925 4.jpeg

Door

Geef een reactie