Nieuwe stalk-FAKE account van ex Ed Splinter. De dag nadat hij zijn vorig stalk-account Kees van Heumen verwijderde maakte Ed deze nieuwe aan. De man die mijn leven onbeperkt mag kapotmaken, want in Waalwijk is vrouwen- en moedermoord gedoogbeleid. Bevriende notabelen waaronder burgemeester Nol Kleingeld werken er zelf aan mee. Zie ook wijlen Simone Schapendonk, wijlen Linda van der Giessen, wat gebeurde met Olsen Gülsay nadat zij de waarheid over burgemeester publiceerde in Trouw: vrouwen in Waalwijk zijn vogelvrij voor sadisten en satanisten. Opnieuw doe ik hierbij aangifte van het 181e strafbare feit tegen mij gepleegd: stalking, smaadschrift, laster, haat zaaien/aanzetten tot haat. Door, mijn ex, die als gedoogd crimineel boven elke wet staat en mij hartje winter op basis van ontelbare frauduleuze feiten mij met behulp van zijn vader's politievrienden mij zwerver en dakloos maakte en voorts mijn boedel wegroofde dankzij moedwillige vervreemding door Theo Ceelen. Handelend met voorkennis.

Oftewel, zoals mijn moeder Truus, die de oorlog meemaakte en in de oorlog een driejarig Joods vriendinnetje uit Tilburg dat elk jaar naar Beugen kwam die haar enige pop kapotbeet (slachtoffer satanisch ritueel misbruik), mij vertelde over de drie doodgeboren zusjes die niet achter de kerk begraven mochten worden omdat die K-KERK nog niks gevangen had voor hun doop, in het Canisius Ziekenhuis werkte(waarover zij vertelde “Hoe rijker des te liederiger” en “Van boven bont, van onder stront”), Hotel Riche in Boxmeer en in het gezin van Gebroeders Peters Boxmeer, (waar ik altijd kind aan huis was en deze kinderen bij mijn moeder), mijn moeder die mijn ex’ kleding waste en streek, met mijn vader sinds de geboorte van Nikki, onze oudste (‘99) wekelijks twee dagen voor ons gezin kookte en schoonmaakte en hem lieten groeien en waar mogelijk hielpen. Terwijl zijn ouders mij, haar enig kind en haar AFBRAKEN door het moederschap en oma-zijn af te nemen en onafgebroken terreur te praktiseren uit SADISME,

 

Mijn moeder die altijd zei: DE WAARHEID MAG NIET GEZEGD WORDEN…       KÓM NOU TOCH!

Juist ja.   Weliswaar ben ik voor de ongezouten -zeker gezien alle misdaad tegen mijn kinderen en mij gepleegd- waarheid en anti-:

-satanisme,

-muilkorven,

-vrouwenhaat (ik heb twee dochters),

-Freemasonry (ik wil niet dat mijn zoon kinderen moet (laten) neuken en/of anderen moet benadelen voor deze sekteleden maar gewoon ECHT VRIJ MAN MAG ZIJN en de kindervriend mag blijven zoals de opa naar wie hij genoemd is),

-vrijmetselaarstheater (ik maakte het complete circus mee in 26 jaar pathologische liegfabrieken en mocht 50 rechtszaken manipulatie en court fixing overleven,

– vaccinazi’s (ik ben tegen massamoord en wens te blijven leven),

-NaZi-propaganda zoals Talpa, NOS, Mediahuis, RTL, SBS oftewel vrijwel àlle huidige media, en (ik werkte 8 jaar in de media)

En wens ik toekomst voor mijn kids in vrijheid en gewoon mama te mogen zijn.  En alle broederschappen, genootschappen, nep-charityshit en sociëteiten per direct gesloten wegens het zijn van criminele organisaties!

En RECHT te krijgen op leven, in plaats van dankzij OCTAGON BANKSTERS  te moeten OVERLEVEN in hel op aarde. Bovendien wens ik dat satanisch misbruik zwaar bestraft wordt. Beide satanisch seksueel- en satanisch machtsmisbruik.

 

Dat acht ik, en ís in het algemeen maatschappelijk belang. Dus krijg de T. als je mij opnieuw wenst kapot te maken. Dat was jullie al honderd keer gelukt. 

Eerder dus gebruikte master manipulator en dito stalker Ed Splinter Fake Account Kees van Heumen.EN “VIELEN DANK” AAN ALLE OUDE “VRIENDEN” EN RELATIES DIE MIJ DOODLEUK -IK WEET HANDELEND MET VOORKENNIS DUS FEITELIJK SUPPORT GEVEND EN STIEKEM LACHEND OM DE TERREUR JEGENS MIJ- LIETEN MARTELEN ALS TOESCHOUWER. ACHTEN JULLIE (laten) KINDERNEUKEN EN -OFFEREN NORMAAL?! WIE ZÍJ́N JULLIE?! JUST FOR THE MONEY? GO SHAME YOURSELVES, ALL OF YOU!
VOOR JULLIE IS WAT MIJ BETREFT GEEN PLAATS MEER HIER MITS JE DE VLOEK DOORBREEKT. ALLES KOMT AAN HET

L I C H T.

WAT EEN NEP(-)PERS. Wat een truttenshow… Wat een lulletjes rozenwater… Wat een satanische bende.
DENK GODVERDOMME AAN JULLIE KINDEREN. En aan hen die je het licht ontnam of liet ontnemen. DANK! Datzelfde geldt voor ALLE betrokken supporters van misdaad en mijn belagers zelf.
GET REAL! Of ga kermis vieren in de hel. Voorgoed. 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

It’s been a long time since I was a pony. > 108 Chaldean

Hello, I’m Mr. Ed

A horse is a horse, of course, of course,

And no one can talk to a horse of course

That is, of course, unless the horse is the famous Mr. Ed.

Go right to the source and ask the horse

He’ll give you the answer that you’ll endorse.

He’s always on a steady course.

Talk to Mr. Ed.

met dank voor de Chaldean explanation van Flynn Cloud Ryder.

ps. In het echt is Ed nóg erger. En zijn familie nog corrupter en narcistischer. Niet openstaand voor argumenten. Eigen kleinkinderen en hun moeder het leven en detail verwoesten uit pure lust voor macht, met bloedgeld verdiende rotcenten.

 

Door

Geef een reactie