https://www.bitchute.com/video/3SGkesbDiZ1I/

 

 


“HOGE POLITICI IN DE GREEP VAN ULTRAGEHEIME VRIJMETSELAARSLOGES”

Deel II (boek 4)

Trudi Verstegen ◢ ◤

Children’s Defense Force

Openbaar Onderzoeker en Openbaar Aanklager Hoge Raad van de Kinderen

Deep State Holland Investigations

www. Trudi Verstegen.nl

Geterroriseerde Mama tegen de Maffia van Nikki, Mart en Madelief

 

MARK RUTTE & EMMANUEL MACRON: lid van de hoogste vrijmetselaarsloges:

1) Avicii werd vermoord omdat hij een einde wilde maken aan ritueel kindermisbruik en -offers, waarschijnlijk werd hij gepusht tot deelname aan rituele kinderverkrachting en-moord en weigerde hij. Veel artiesten die deelname weigerden aan kinderverkrachting, -offers en sodomie, pleegden zogenaamd “zelfmoord”. Velen werden vermoord op 27-jarige leeftijd.

🤐”For a better day” inzake kinderhandel ter misbruik en kindoffers

🤐”Wake me up” (when it’s all over 👉🏻reffering demonizing motherhood by Zionists, nowhere safe being a mum just like me, Trudi) inzake afgunst door psychopaten en mannen van moederschap – dat moet volgens Zionisten afgeschaft. Ook omdat pedofilie en satanisme (KINDOFFERS!) gedoogd dient. En uit hun ziekelijk sadisme en narcisme:

2)🚦Ambtenaren🚦👉🏻Hanah Arendt: de banaliteit van het kwaad: orders opvolgen terwijl je weet dat je mensenrechten schendt:

‼️GET REAL NOW‼️

3) SUPER-Pedo’s in de top die moederschap bewust frustreren en pedofilie gedogen omdat ze zelf aan bestialiteit doen en (NaZi’s) Nationaal Zionisten/Jezuïeten: Judaïsme zijn. Joden, die kinderverkrachting en kindoffers normaal vinden. Ze zij ermee opgevoed.

Achtergrond Kindoffers & baby-peuterverkrachting -pedosatanisme gedoogbeleid NL BV

https://www.bitchute.com/video/H1ZZP8jR5I62/?fbclid=IwAR2–mWVqGNiCR-yWc0VIrPvRqa9K1YeFGzsedK7lPrvQd9c9HYK4zFmEmg

Truus Schouten: 

DE TALMOED STAAT PEDOFILIE TOE!
Jezuïeten/B, Bolsjewisten, Nationaal Zionisten, NaZi’s
en Biblebeltgoeroes staan pedofilie toe.
HET BESTAAT
Ik, Truus Schouten ben als baby in een ritueel door mijn opa seksueel en ritueel misbruikt. Opa kreeg ORDERS 666. Er waren meer mannen bij. Mijn vader ook. Door veel mensen uit de gemeenschap.
STOP FOLOWING ORDERS
iedereen heeft een keuze om te STOPPEN
IK BEN DOOR NOTABELEN, burgemeester, politieagent, dominees, dokter, schoolmeesters en juf, vrijwillige brandweer en leveranciers VERKRACHT EN RITUEEL MISBRUIKT
DEGENEN DIE ONS OM ZEEP WENSEN
Ik zag hem mijn opa, als een sjamaan, ben betoverd. Via mijn anus is toen veel bij mij neergezet.
Verlichting
-valse licht zien – Derde oog (konden ze later van alles neerzetten)
En fluisteringen in mijn linkeroor.
Er waren meerdere mannen bij.
Alles gedaan -In de naam van God – Met de bijbel in de hand
Afspraken – convenant
Ik werd toen al als hoer neergezet. Iedereen kon en mocht mij misbruiken.
Als baby, peuter, kleuter enz. Vanaf 7 jarige leeftijd als betaalmiddel gebruikt. Dus er werd in natura betaald.
Zo was ik geprogrammeerd.
En ja ook seks met dieren.
Dat bestaat niet toch??
Het bestaat wel degelijk….
En de Talmoed staat dat toe.
Verkrachting en Bestialiteit (is het verrichten van seksuele handelingen met dieren).
En dan mag ik niet boos zijn.😡😡😡
Woedend ben ik op al die kinderverkrachters 😡😡😡
En ik moet er van kotsen 🤮🤮🤮
Ook van seks met dieren 🤮😡🤮😡
IK BEN DOOR NOTABELEN ETC VERKRACHT EN RITUEEL MISBRUIKT
DEGENEN DIE ONS OM ZEEP WENSEN
😡😡😡😡
🖕🖕🖕

IK WENS JULLIE TOE WAT JULLIE ONS TOEWENSEN.
Truus Schouten
=====
DE TALMOED STAAT PEDOFILIE TOE!
Deze rabbijn (Rav Mamouch Fenech) die perfect representatief is voor het judaïsme, vertrouwt op de Talmoed om de verkrachting van jongens en meisjes onder de 3 jaar toe te staan!
Bestialiteit is ook toegestaan voor kinderen onder de 9 jaar!
Dit is een video van de KLC-synagoge in Marseille.
Het youtube-kanaal dat deze video uitzendt (het is verwijderd) heet “KLC Marseille”.
LE TALMUD AUTORISE LA PÉDOPHILIE! — met Trudi Verstegen en Truus Verstegen.

4) Nogmaals JOVD-pipo Rutte:

 

5) Pipo John Lennon’s Imagine: COMMUNISME👿

COMMUNISME EN MASSAMOORD DUS – EN JA, IK Trudi Verstegen, WEET DAT DIT EXACT HUN GOAL IS, BIJNA VERVOLLEDIGD!

LAAT DEZE GOAL “HOOG OVER” ZIJN: 

“Imagine” van John Lennon. Satanisme. https://www.traditioninaction.org/bkreviews/A_026br_LennonProphecy.htm

The songs also feature occult lyrics. The song “Lucy in the Sky with Diamonds refers to Lucifer in the sky with “diamonds” aka “stars”, the Dogstar Sirius representing Lucifer.

a) ☝🏻 Pipo Rutte’s goal als spiritueel elite (hij is ook een gemanipuleerde marionet, Zionist en dus “ingewijd” in het Judaïsme door de vrienden/vriendinnen van zijn vader om een License to KILL te krijgen voor nu):

I WANNA KISS YOU ALL OVER

AND OVER AGAIN

TILL THE NIGHT CLOSES IN

AND ALL OUR SHEEP ARE CAGED IN

2020-02-14 13:10:40 France’s President Emmanuel Macron (L) welcomes Netherlands’s Prime Minister Mark Rutte at the Elysee Palace in Paris on February 14, 2020.
FRANCOIS GUILLOT / AFP

1990:  Toen wist Mark vast al wat er moest gebeuren en welke afspraken op het programma stonden. Op mijn twintigste gooide ik dit soort omhooggevallen kwibussen in mijn uppie uit de kroeg als ze vervelend werden, tijdens mijn studententijd in Nijmegen. Ik werkte vanaf mijn veertiende naast VWO en studie Recht in o.a. de Horeca. Types als Rutte bezigden zich vooral met politieke kwesties bij de JOVD en in zijn sociëteit. Het disrespect voor vrouwen is op jonge leeftijd al “banaal” te noemen. Ik werd wel eens uitgenodigd bij Carolus Magnus doch trok mij de sfeer daar niet. Ik danste liever; elders.

Dit soort heertjes achten eenieder -behalve hun eigen families en hun cabalvrienden- inferieur. “Proletariaat hoorde ik zo’n aardappel eens reppen over het “normaal” volk. Een pauperparadijs betreft luxe volgens dit type sociëteitsaardappels. Het gaat over van generatie op generatie. En beslist over UW leven en dat van uw kids. O ja, pedofiele Procureur Generaal van Justitie Demmink schoof hem naar voren… over studiegenoten gesproken:  Lange Frans Kamervragen 2

En dezelfde smeerlapperij met kinderen -Sja, als men voorbeeld als Demmink heeft,  blijft zo: 🤨 … (ps, ik weet dat dit waarheid vermengd met leugens betreft en dat PVV ook geen Judaïsme schuwt; àlles is vrijmetselaarstheater. Er zijn meer Zionisten in NL BV dan je zou vermoeden)

Welkom in de Pedocratie der Nederlanden. In 1989 werd het 2020 depopulatieplan ter voorbereiding van één Nationaal Zionistische Superstaat voor het eerst gecommuniceerd tijdens Bilderberggroep. Wist Mark indertijd, als partijbons-junior bij de JOVD alles al?

Dit is Mark echt:

(Bron: Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges.

De 13 satanische bloedlijnen.

Auteur: Robin de Ruiter).

“Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges”

Dit boek is een uniek boekwerk met de hedendaagse politiek als herkenbaar thema. Het omvat nooit eerder gepubliceerde onbekende informatie, waartoe slechts een enkeling toegang heeft.

De informatie is afkomstig van vijf hoge politici. (!!!!!) Onder anderen Jacques Attali (adviseur van de voormalige Franse presidenten Mitterrand en Hollande) en de Amerikaanse politicus Zbigniew Brzezinski, de nationale veiligheidsadviseur van verschillende Amerikaanse presidenten.

Onder het oppervlak van de officiële wereldpolitiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af.

Alle wereldbeslissingen, of het nu gaat om vluchtelingen, militaire missie´s, oorlogen, economische programma’s of wat voor crisis dan ook, worden eerst besproken en bepaald binnen besloten samenkomsten van ´ultrageheime´ transnationale vrijmetselaarsloges, waarvan zelfs vrijmetselaren van de hoogste graden geen kennis hebben.

De superloges staan onder supervisie van een elitaire globale elite die gevormd wordt door zeer exclusieve familie-dynastieën.

Hun einddoel is een superstaat ofwel een technocratische werelddictatuur die ´vriendelijk´ de ‘Nieuwe Wereldorde´ wordt genoemd. (!!!!)

De achter de schermen heersende elite bepaalt niet alleen wat politici op de hoogste niveaus van de wereldpolitiek, maar ook wat media mogols, financiers, industriëlen en de leiders van terroristische organisaties moeten doen en laten. (CENSUUR, PROPAGANDA, FARMACEUTEN, CERTIFICATE OF VACCINE ID(COVID), BANK- & OVERHEIDSLAVERNIJ, GEDOOGBELEID PEDOSATANISME etc.)

Wie een carrière in de politiek ambieert en de top wil bereiken dient lid te worden van de superloges. Stijgen op de politieke ladder is onmogelijk zonder deel uit te maken van één of meerdere van deze superloges. 

Alle hoge politici uit de Verenigde Staten, Rusland, Israël, Iran, Saoedi-Arabië, China en Europa zijn lid van één of meerdere van de superloges. Niet alleen Vladimir Poetin, Angela Merkel, 👹Emmanuel Macron👹, Tony Blair, George W. Bush, Hillary Clinton en Barack Obama,

maar ook Jan Peter Balkenende, 👹Mark Rutte👹 en Jeroen Dijsselbloem zijn lid van de superloges.

Binnen de superloges vindt men bijvoorbeeld ook de naam van Mario Draghi, voorzitter van de Europese Centrale Bank. Hij is lid van vijf verschillende superloges. Ook directeur van het Internationaal Monetair Fonds, Christine Lagarde is lid.

Bovendien prominente Nederlanders: de president van de Nederlandse bank 👹Klaas Knot en Ben van Beurden,👹 CEO bij Rothschild´s ´Royal Dutch´.

Niet alleen Osama Bin Laden (!!!!) was lid van twee superloges, ook veel prominente leiders uit het Midden-Oosten hebben zich bij de superloges aangesloten: zes prinsen van Saoedi-Arabië en zes vooraanstaande Iraniërs.

De nooit eerder gepubliceerde informatie in dit unieke boek, waartoe slechts een enkeling toegang heeft, IK DUS 😇 stelt de lezer in staat te doorzien wat zich werkelijk achter de schermen van het wereldtoneel afspeelt en daar de patronen in te herkennen.

Vergeet de bekende Bilderberg-groep, de Trilaterale Commissie, net als de Bohemian Club, de Fabian Society, de Pelgrim’s Society, de Round Table, de Royal Institute for International Affairs en de Council of Foreign Relations, zij staan allemaal onder de ijzeren controle van de superloges.

(oftewel: deze satanistische pedoclubs zijn “peanuts”: https://www.voicetube.com/v3/videos/65040

Deze zogenaamde geheime genootschappen hebben alleen secundaire functies ten opzichte van de doelstellingen die de elite in strikte zin nastreeft. Ze hebben geen enkele beslissingsbevoegdheid.

Deze verenigingen mogen verschillen in hun manier van communicatie, maar ze hebben alleen maar als taak om namens de superloges, waar de echte machtsvragen worden besproken, als bliksemafleiders te werken, door rookgordijnen op te werpen en allerlei andere afleidingsmanoeuvres te creëren.

https://www.bol.com/nl/p/hoge-politici-in-greep-van-ultrageheime-vrijmetselaarsloges/9200000086151209/?bltgh=ga38LtTV-lohIraakiZP2A.1_4.5.ProductTitle

Dus: Mark Rutte is lid van een machtige Vrijmetselaarsloge.

De groep waar Mark bij hoort is, uiteraard zouden we willen zeggen, één van de meest enge en valt in de categorie: niet democratisch. Het is ook één van de meest machtige en houdt zich bezig met de vervolmaking van de NaZi Superstaat https://youtu.be/wAPXsOhRHtQ  en de vernietiging van de soevereiniteit en de identiteit van de Europese landen. Ze zijn voortvarend op weg zoals we om ons heen kunnen zien (Corona-hoax, nanotechnologie en 5G).

Deze groep, de Anti Democratische, is oligarchisch, elitair, technocratisch, on liberaal, conservatief, reactionair, wil een kleine gelijkgestemde alchemistische-spirituele elite. Heeft een hekel aan mensenrechten omdat mensen in hun ogen slechts vee zijn (goyim, halve dieren). Zij bestrijden menselijk kapitalisme. 

Pan-Europa (Oostenrijk): Heel erg machtige Europese loge: Jean Claude Trichet, Christine Lagarde, Nicolas Sarkozy, Gaston Thor, Karl Otto Pöhl, Mariano Rajoy, 👹Mark Rutte👹, Klaas Knot.

https://www.niburu.co/het-complot/13834-mark-rutte-is-lid-van-machtige-vrijmetselaarsloge-update

_________________________________________________

Op straffe van arrogantie en, ik weet het écht niet beter hoor, maar indien je nu nog niet wakker bent geworden, je écht denkt dat het uiteindelijk allemaal wel mee zal vallen, je denkt dat 👹Mark Rutte👹 het beste met de burger voor heeft, dan maak je (volgens mij 😇) een kapitale- en catastrofale denkfout! 😈

Dit https://youtu.be/wAPXsOhRHtQ wordt alvast voorbereid en is in ver gevorderd stadium -zonder dat u er ook maar iets van merkten, tòch?!- 

U voelt zich immers geen bankslaaf, geen miskende burger, geen gevangene?

b) 🦠Echte “Kroonbehoud-ziekte”: stralingziekte 5G: https://www.facebook.com/100022447192897/posts/771509966940569/?extid=ciXwuOsNxX6g9mqh&d=n Met dank aan Erik Groenendijk, van zijn kids beroofde papa met in charge dezelfde FAKE rechters als Ine Gimbrère-Straetmans als ik.

6) Vrijmetselaarstheater: politie verkleedt zich om nep-rellen te kunnen laten filmen, onrust te zaaien ten gunste van verdeel en Heers: grootondernemers en rechters als Egbert Myjer laten zich FAKE arresteren:

7) “5G •”: stralingsziekte in REAL: https://www.facebook.com/1306285392/posts/10217596986058922/?extid=0CH2CfKuXP9m6k2d&d=n

8,……de “succesformule” mij te benadelen door mijn ex-schoonvader en zijn vrijmetselaarsvrienden: https://www.facebook.com/100015295320644/posts/944567566063079/?extid=FAacMNt0BLzHapm9&d=n 

Ziekelijk narcisme en sadisme. Pathologisch liegende theatraal psychopatenvrienden.

(www.trudiverstegen.nl) Dagelijks sterven hier moeders aan. Honderden moeders als ik worden met behulp van Vrijmetselaarsvrienden doelbewust naar de Filistijnen geholpen met behulp van instanties waar zij in elke top vertegenwoordigd zijn.

                          —————-

Ik kom hier nog uitgebreid op terug.

Note*ik versprak me in de boekbespreking even: “Foute elite naar de kloten geholpen worden” moet zijn “humaan elite”. Oftewel echte mensen. Die van satanisten sadistisch moeten zijn. Zoals Daniël Frankenhuis, Marcel Boekhoorn, familie Heijmans, Dennis de Borst etc etc. Dit allesomvattend note in het boek 10 en 20. Verlichte broeders, Freemasons, mogen gedoogd misdaad tegen de mensheid plegen en handelen met voorkennis in zelfverrijking en steeds opnieuw Geboorte Trust Roof. Oftewel genocide. Omdat ze voor elkaar, door elkaar gewetenloos zijn gemaakt als baby/peuter en gespleten persoonlijkheden oftewel psychopathie ontwikkelden. De hogere broeders betalen zelf geen belasting, geen boetes. En mogen gedoogd fraude plegen. En court fixen rechtspraak ten gunste van. Voor elkaar door elkaar🤬

Zoals in mijn zaak gebeurt.

Omdat één van hen in opvolging van het sadisme van zijn zoon, mij geen leven, geen enkel bestaansrecht, geen L I C H T in de ogen gunt omdat ik zijn zoon’s onafgebroken onderhuidse terreur, liegen, bedriegen en  -ik weet door hem zelf veroorzaakt- niet langer kon en mocht verantwoorden naar mijn kinderen, zijn kleinkinderen.

De vloek MOET doorbroken! Iedereen heeft de keuze tussen goed en kwaadst. Tussen duisternis en L I C H T🌟.

Niemand mag satanisch misbruik toestaan en orders opvolgen hierin te kunnen volharden. Niemand mag gedwongen worden lid te zijn van een vereniging waar deze terreur wordt bekokstoofd. Deze sekten die eeuwenlang aan georganiseerde misdaad tegen de mensheid doen uit ziekelijke machtswellust moeten VERBODEN worden!

Ontwikkel je Geboorte Trust. Opdat in plaats van DOOD, SATANISME en VERDERF, ECHT IN LIEFDE LEVEN zal zegevieren.

Van Monique Schilders, ook door Gemeente Waalwijk geterroriseerde mama.
Van oudste, Nikki

 

Agnes, pianodocente ouder-kindsessen Mart en Madelief met mij samen.
Mart, 2017
Van een nicht, 2018
Positivity van Madelief, (wijlen) “Opa” Rick Kleevens, Mart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van Mart
Van Berrie Timmers
Van (wijlen) Rick Kleevens
Madelief


Wijlen Rik Kleevens
Berrie Timmers

 

 

 

 

 

Door

Geef een antwoord