ARTHUR SWENSEN OVERLEDEN DANKZIJ JEUGDZORGTERREUR –

(—TRUDI DEZELFDE DAG GEBLOKT—)

Alweer een slachtoffer van de Jeugdzorgmaffia😡

Dank Hugo de Jonge, Martin Wörsdörfer, Lisa Westerveld, Sander Dekker voor jullie KAFKA-support en theatraal poppenkastspel in de Tweede Kamer!

Dank Roel van Gurp en Fred Teeven voor jullie inzet als voorzitter en secretaris van  Partners voor Jeugd overkoepelend William Schrikker Groep en Jeugdbescherming zijnde Jeugd- en Oudervernietiging!

Dank Gemeente Apeldoorn voor jullie medewerking aan smaad, terreur, bedrog, intimidatie oftewel het zijn van uitvoerders van het kwaad!

Dank Grapperhaus voor het zijn van bendeleider van de juridische vrijmetselaarsmaffia!

Dank familie de Rijke als eigenaar van Augeo voor promotie van melden, volksverlakkerij en slavernij middels opleidingen en propaganda tot ouder-kindscheidingen ten gunste van het NaZi-regime in hun last IIIuminati-endgame plan 2020-2030!

Dank jeugdzorgwerkers in kwestie van de liegfabriek Jeugdzorg voor het fungeren van intimiderende, bedriegende kinderdieven!

Dank politie voor het zijn van beschermers van satanisten en support geven aan mensenrechtenschendingen!

Dank juristen en Rechtbanken voor jullie als hyena’s eigen verrot vlees goedkeuren en ouders kapotmaken  namens King Scar om een compleet volk te onthechten, uithongeren, van hun dierbaren, bestaansrecht en menswaardigheid te beroven en van liefde en mensenrechten te onthouden!

Dank aan alle gemuilkorfde schapen en Deep State ratten zijnde lamlendelingen respectievelijk laaielichters, support gevend aan het NaZi-schrikbewind!

Dit was een echt mens, die jullie -maffiosi- en laat dit GVD STAAN WANT HET IS DE WAARHEID ‼️‼️‼️‼️‼️‼️ten gunste van PEDOSATANISTEN, zionisten -gemarteld met het onthouden van eigen kinderen, eigen vlees en bloed tot de dood door wanhoop ONDERHUIDS, ACHTERBAKS -the typical NaZi-Play- VERMOORD is. 

Vielen Dank für die Blumen…

RIP ARTHUR SWENSEN😞

TAKE CARE ILAYSA SWENSEN❣️

🙏voor https://www.facebook.com/100002299246703/posts/3399342696819005/?d=n

🙏https://www.facebook.com/100038168190982/posts/342188310396773/?d=n

🙏https://www.facebook.com/100002299246703/posts/3182227005197243/?extid=0&d=w

Arthur hoor je die achter de ongezouten waarheid komt: enslavery of real people door MAXIMUS – AUGEO – LOCKHEED MARTIN – als verdien- en investeringsmodel ouders en kinderen kapot te maken. Ten gunste van het kunnen kopen, misbruiken, offeren van vrouwen en kinderen uit masochisme, sadisme en machtswellust om te kunnen blijven verdelen en heersen. https://share.icloud.com/photos/0vw0_-4aY1aWwmrAkAHNta-ow#Zandvoort

Voor de goede orde: dezelfden in charge zijn, naast de Rabobank en Rotary Waalwijk verantwoordelijk voor de onafgebroken terreur en poging tot doodslag jegens mijn dochter Trudi Verstegen. Als David tegen Goliath vechtend voor haar leven en dat van mijn kleinkinderen als mama tegen de Deep State Maffia.

Truus Verstegen d.d. 21 oktober 2020

nb, Trudi heeft mij diverse input over Arthur Swensen die zij als een van de medelotgenoten  leerde kennen vanaf het moment dat zij als mama haar kinderen op basis van criminele gedragingen door zijn vrienden niet meer mocht verzorgen dankzij georganiseerde misdaad door Niek Splinter en zijn Freemasonry-laaielichtersnetwerk, zijnde haar ex-schoonvader. Waarover Trudi GEEN aangiften mag doen het noemt zich “opa” doch zijn persoonlijkheid is erger dan de personage in het Kerstverhaal van Scrooge. Hetgeen voor zeer veel toppers binnen de Nederlandse constitutie, bedrijfstop en hun misdadige “vrienden” blijkt te gelden.

Door

2 gedachte over “RIP Arthur Swensen – lotgenoot & papa. Vermoord door de Jeugdzorgmaffia & – razzia”

Geef een reactie