Een gedachte over “Theatraal Psychopaten (Bolsjeuisten in dit geval) bereiden hun NaZi-spel tot in detail voor. Vol sarcasme want men kickt op spot, angst en terreur jegens anderen, in dezen de mensheid. NAZI’s; theatraal psychopaten die het niet kunnen laten. In 2012 werd door hen en vrijmetselaars al een show uitgevoerd tijdens de Olympische Winterspelen.”
  1. Olympische Spelen 2012: de NaZi’s kondigden toen al aan dat ze Corona zouden gaan inzetten. Alle maçonnieke symboliek en hun vrijmetselaarstheaters is kraakhelder zichtbaar. De spot drijft
    Er vanaf. Theatraal gestoord manipulatief gedrag, waarmee zij nu een volk aan het onderdrukken zijn middels fascisme werd vol sarcasme over hun vee (goyim, zo zien zij ons; om te gebruiken als slaaf, te misbruiken en te offeren wanneer het hen goeddunkt of aan hun perverse prikkels beantwoordt.

    NaZi’s en hun fascistische maçons zijn voorts echte helden in valsspelen: stellen dat het scherpe waarnemingsvermogen van de kijker “niet op waarheden berust” met ingehuurde fact checkers en censuur van eenieder die de waarheid weet en uit-communiceert op social media, in de pers en op TV.

    Als iedereen gewoon in zijn oren knoopt dat deze inhumaner geen geweten hebben en hen geleerd is boven de wet te staan waarbij ze elkaar als broeders tot in den dood helpen te kunnen, zijn we vrij in plaats van gegijzeld in hun fascistisch regime.

Geef een reactie