OPENBARE AANKLACHT EENIEDER DIE MIJN DRIE KIDS POOGT TE DODEN CQ HEN AANZET TOT ZELFDODING MET COVID-shit zijnde 🦠vaccins, 💉testen, ☠️ muilkorven.😷

 

[videopress FMCMkUTx]

De zoveelste die wel echt durft te zijn. Net als ik.
De waarheid nu, aldus niet-Zionisten-joden.
Een arts die mensen als Trump behandelde.
Corona-vaccinatie betreft een doodsprik!

Degenen die mijn kinderen (verplichten te) vaccineren en/of hen misleiden dit zelf te doen klaag ik evenals de rechter en huisarts die mijn moeder dwingen een doodsprik te nemen OPENBAAR AAN. Daarvoor heb ik geen malafide Bilderbergpuppets, vrijmetselaars, weefsters of andere Zionisten nodig. Die bovendien meewerken aan oorlogsmisdaad.

Of diegene nu mijn kids’ schooldirecteur zijn, juf, meester, bij GGD werkzaam, huisarts, rechter, burgemeester, opa Rozenkruiser, oma, vriendenclub Rotary/bridge/golf/Rabo, advocaat waren of ex zijn. Aanklacht betreft MOORD. Met voorbedachte rade. Handelend met voorkennis. Dat laatste was mij al lang glashelder. Prijkt mooi op de lijst criminele handelingen van laatste zes genoemden🤬.

Het is godverdomme GENOEG geweest met jullie achterlijk gedrag een beetje mee te werken aan eerst gijzeling, voorts fraude, zes jaar onafgebroken georganiseerde misdaad, initiëren diverse pogingen moedermoord, marteling, afpersing en onthouden handel van vrienden, omkoping, onmogelijk maken baan, handel, hypotheek, inkomstenderving, meest extreem machtsmisbruik, bewust vervreemden van mijn kids, hen misleiden met valse informatie over hun moeder, omgekochte en gemanipuleerde respectievelijk bedreigde advocatuur, jeugdzorg, rechtspraak waardoor meest bizarre court fixing ooit, naar later blijkt Zionisten mede-praktiserend massamoord en volksverlakkerij.😡

Ik gun jullie datgene wat jullie mij al zes jaar aanrichten en verwensen.        EN DETAIL.

https://www.trudiverstegen.nl/🧒👦🏻👩🏼Aan mijn drie-kinderen-die-ik-niet mag opvoeden op basis van samengeschoolde Zionistische corruptie

Children’s Defense Force

Trudi Verstegen

Nb, een kopie van alles gecensureerd wordt sowieso evenals jullie misdaden op mijn websites gepubliceerd. Kan iedereen tot in den treuren lezen hoe en door wie allemaal zieker dan zieke criminaliteit tegen één moeder van drie kleinkinderen van een bankier kon worden gepleegd.

Door TV

Geef een reactie